NIEUWS

art’s audio toont technologie van vandaag

Redactie HiFi.nl | 09 april 2009 | Linn

(ingezonden mededeling)

Tweede Paasdag is traditioneel de dag om naar de Woonboulevard te gaan. Voor de een leuker dan de ander. Bij art’s audio gaan ze het voor beiden interessant maken: in een 13-tal interieursettings zijn audio & video systemen gebouwd die inkijk geven in de technologie van vandaag.

Een speerpunt dit jaar is “streaming audio” en met name de (eenvoudige) bedieningsmogelijkheden van deze systemen. Zo zal er worden getoond dat het computernetwerk dat velen – vaak ongemerkt – al hebben, gebruikt kan worden voor muziekdistributie op hoog kwaliteitsniveau. Er zullen verschillende producten worden getoond, van Logitech Duet tot een high-end Linn Klimax DS.


Om ook aandacht aan het beeld te schenken is er in de demoruimte ook een hoogwaardig home theater gerealiseerd. De bioscoop is opgebouwd rond de digitale processing van de Engelse digitale specialist Meridian. De Square luidsprekerserie van Wilson Benesch is toegepast in een surround opstelling, en het Blu-ray beeld wordt geprojecteerd met de JVC HD-DLA 350 projector op een referentiescherm van Stewart.

In deze settings is gekozen voor een bediening met de Pronto touchscreen afstandsbedieningen van Philips. De software achter dit system is geschreven door art’s audio zelf, en integreert licht, koeling, gordijnen en uiteraard elektronica in een handzame en simpele oplossing.


art’s audio b.v. – Woonboulevard Naaldwijk
ingang en (gratis) parkeren aan het Schrijnwerkersplein     

 

MERK

EDITORS' CHOICE