NIEUWS

Ripfacility vernieuwt website


Redactie HiFi.nl | 09 april 2009

(ingezonden mededeling)

Ripfacility.com is compleet vernieuwd. De website van de CD-conversie specialist is onder handen genomen en ziet er weer mooi en overzichtelijk uit.
 
Dagelijks levert Ripfacility maatwerk af aan haar klanten en daar hoort een goede website bij. Op de vernieuwde website is alle informatie te vinden over het converteren van gehele cd collecties en de service die zij bieden. 


"Voor muziekliefhebbers is Ripfacility de perfecte aanvulling op hun audioserver, zoals een Linn, Sonos of de BeoSound 5" aldus Han Bijlholt, directeur van Ripfacility. "We zijn dan ook erg blij dat wij onze klanten online perfect van dienst kunnen zijn".  De dienst wordt geprezen en aanbevolen door Bang&Olufsen.

Veel muziekliefhebbers weten dat het converteren van muziek een tijdrovende klus is, waar weken of soms maanden werk in gaat zitten. Voor diegenen is deze innovatieve muziekdienst een uitkomst. "Wij laten iedereen weer genieten van de muziek die door de jaren verzameld is".

De service wordt naast Nederland ook in Duitsland en België aangeboden en is beschikbaar via het betere Audiokanaal en natuurlijk op www.ripfacility.com.

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »