NIEUWS

Car HiFi en navigatie verenigd

Redactie HiFi.nl | 31 maart 2009

Ingezonden mededeling:

Een 2-Din navigatie- en multimediasysteem wil iedereen wel in haar of zijn auto hebben. Niets is beter en veiliger dan vaste montage. Helemaal mooi zou het zijn dat u, indien gewenst, het navigatiedeel toch portable kunt gebruiken om b.v. een onbekend adres in een stadscentrum lopend vanuit de parkeergarage te vinden of bij een andere auto. Dat kan nu, met behulp van Eclipse.

Misschien nog belangrijker is dat het afneembare navigatiedeel tevens dienst doet als afneembaar front. Diefstal van 2-Din navigatiesystemen, of pogingen daartoe, en daaraan gerelateerde schades zijn nog steeds een actueel probleem waarvan leasemaatschappijen en u zelf natuurlijk liever geen slachtoffer zijn.

Eclipse AVN4429

Alle bovengenoemde voordelen in combinatie met een hoogstaand multimediasysteem zijn verenigd in de Eclipse AVN4429. Als navigatiepartner heeft Eclipse gekozen voor TomTom, inclusief de volledige TomTom Plus ondersteuning. Daar hoeven we verder dan niet veel meer over te zeggen. Opvallend is de integratie van het navigatiedeel in het hele AV systeem. Alle bedieningsfuncties van de RDS radio, CD/DVD speler, iPod (met optionele kabel) en USB stick doet u via het touchscreen scherm van het navigatiedeel. De bediening is relatief eenvoudig.

Eclipse AVN4429

Eclipse staat bekend als innovatieve fabrikant als het gaat om geluidskwaliteit. De AVN4429 is daar een goed voorbeeld van. Een vermogen van 4 x 50W stuurt de luidsprekers aan en de echte muziekliefhebber kan nog extra versterkers aansluiten.

In een Bluetooth verbinding voor de telefoon is ook standaard voorzien. En, niet geheel onbelangrijk, het moderne design en fraaie afwerking zal het in elke auto goed doen. De functieverlichting is naar keuze rood of groen instelbaar


EDITORS' CHOICE