NIEUWSDenon

Het nieuwe Denon duo

Redactie HiFi.nl | 24 maart 2009 | Denon

Met de PMA-510AE en de DCD-510AE brengt DENON een mooie combinatie op de markt van een hoogwaardige, betaalbare versterker en CD-speler. Beide apparaten profiteren van de bijna 100 jaar expertise die DENON heeft opgebouwd in het vervaardigen van home entertainment producten.

Naar eigen zeggen zijn de ontwikkelaars er in geslaagd een geïntegreerde versterker te creëren die een klasse hoger is ten opzichte van vorige ontwerpen. Wat opvalt is het gebruik van duurzame onderdelen, die de geluidskwaliteit ten goede komen. Bijvoorbeeld grote elco’s voor de voedingsschakeling, hoogwaardige carbon weerstanden en condensatoren. Verder kenmerkend voor de PMA-510AE is de High-Current Single-Push-Pull schakeling om "zowel kracht als detail in muziekweergave te bereiken."

Denon PMA-/DCD-510AE

Ook de onderdelen van de CD speler uit de combinatie, de DCD-510AE zijn met zorg samengesteld. Door veel nadruk te leggen op de D/A omzetter ontstaat er een speler die met gevoel met de aangeboden muziek omgaat. Zoals het een moderne CD-speler betaamt is het ook mogelijk om naast gewone CD`s, gebrande MP3 bestanden af te luisteren.

Meer informatie over de PMA en DCD combinatie kunt u vinden op de website van Look en Listen.

MERK

EDITORS' CHOICE