NIEUWSBenQ

Projecteren met een CD hoes

Redactie HiFi.nl | 11 maart 2009 | BenQ

BenQ brengt met de Joybee GP1 haar eerste LED projector op de markt. De Joybee valt met name op, figuurlijk dan, door het kleine formaat. De afmetingen van de projector zijn het best te vergelijken met een CD hoes.

De mobiele gebruiker ontdekt in de BenQ GP1 Joybee Mini Projector een handige partner voor de kleine tot middelgrote vergaderzalen, terwijl u thuis uw films en games op grootbeeldformaat kunt afspelen. Dankzij de geïntegreerde USB reader is een externe laptop overbodig omdat de presentaties rechtstreeks vanaf de USB stick gegeven kunnen worden.

BenQ Joybee SP1

Het apparaat beschikt over een SVGA resolutie van 858 x 600, een contrastverhouding van 2000:1, een helderheid van 100 ANSI Lumen en een beeldprojectie met een diagonaal tot 1,50 meter. De LED-technologie verlengt de levensduur van deze lamp tot wel 20.000 uur- het tienvoudige vergeleken met de conventionele projectoren.

Naast de langere levensduur van de lamp draagt ook het geringe stroomverbruik van de GP1 in werking (< 60 W) en in Stand-by-Modus (< 1 W) bij aan het behoud van het milieu. Het is ook mogelijk, naast rechtstreekse aansluiting in het stopcontact, de projector aan te sluiten via de laptop zodat een extra stroomkabel niet nodig is.

De GP1 is vanaf mei verkrijgbaar in Nederland.

MERK

EDITORS' CHOICE