Open deur dagen Audio Artistiek


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2009

(ingezonden mededeling)

Steeds meer audio liefhebbers weten inmiddels de weg naar Audio Artistiek te vinden. Om deze drukte aan te kunnen hebben ze besloten het winkeloppervlak te vergroten.

De afgelopen maanden hebben in het teken van bouwactiviteiten gestaan. Audio Artistiek heeft o.a. 2 luisterruimtes gerealiseerd, hier kunnen ze je in alle rust laten horen en zien wat er zo al mogelijk is. Ze kunnen je nu nog beter helpen bij het samenstellen van je audio/video set. Ook op gebied van streaming audio en video kunnen ze je nu volledig van dienst zijn, hier hebben ze een aparte ruimte voor bestemd.

De technische dienst heeft inmiddels de nieuwste technologische hoogwaardige apparatuur in huis en kunnen nu de meest complexe reparaties en revisies zelf uitvoeren. Wellicht een goed idee om je mooie oude set een nieuw leven in te laten blazen.

Audio Artistiek is erg blij en ook best wel trots dat ze dit allemaal hebben kunnen realiseren. Natuurlijk laten ze je graag alles zien.

Open Deur Dagen van 6 maart tot en met 8 maart 2009.
Tijdens onze openingsshow laten ze in samenwerking met de importeurs van de merken Naim Audio, Burmester, Meridian, Rega en Carat zien en horen dat Audio Artistiek klaar is voor de toekomst.

Dit alles laten ze vergezeld gaan van een hapje en een drankje.  Na de heropening is Audio Artistiek voortaan geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

EDITORS' CHOICE