MVIE en Van der Wal organiseren derde Belevingsevenement

Redactie HiFi.nl | 24 februari 2009

(ingezonden mededeling)

MVIE en Van der Wal prikkelen alle zintuigen tijdens derde Belevingsevenement

Leerdam - Van een state-of-the-art thuisbioscoop tot supercomfortabele buitenmeubelen. Van de nieuwste trends op het gebied van beplanting en bestrating tot een proeverij met de beste single malt whiskies. Het is allemaal te horen, te zien en te proeven op het derde Belevingsevenement dat MVIE en Van der Wal houden op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2009 bij Van der Wal Interieur-Adviseurs aan de Techniekweg in Leerdam. Zij doen dat dit jaar in samenwerking met Puper Hoveniers, Dekkers Verhuurgroep en slijterij In den Wingerd. ‘Outdoor’ is het thema van deze derde editie.

MVIE Home Entertainment: state-of-the-art beeld en geluid
Hoewel dit thema natuurlijk niet zomaar is gekozen, is er ook voor binnenshuis genoeg te beleven. Zo komt MVIE Home Entertainment met een state-of-the-art thuisbioscoop, onder meer bestaande uit de Bowers & Wilkins CT700 custom theater luidsprekers. Een serie die speciaal is ontwikkeld voor permanente opstelling en integratie in middelgrote tot grote bioscoopopstellingen. Indrukwekkend surroundgeluid en een hoogwaardige beeldweergave spreken de zintuigen aan en maken een film tot een belevenis. Buiten in een tent stelt MVIE een Jaguar op die is voorzien van een Bowers & Wilkins geluidssysteem dat stijlvol is weggewerkt in het interieur van de bolide.

Voor de echte hifi-puristen toont MVIE de top van Bowers & Wilkins in de vorm van de 800-serie, aangesloten op een Classé systeem met de SSP800 processor. Daarnaast laat de onderneming de nieuwste snufjes zien op het gebied van multiroom video en audio, lichtregelsystemen (ILight en Helvar) en domotica-oplossingen en kunt u kennismaken met CUE Touchsystemen en AudioQuest hifibekabeling. Geheel in lijn met het thema toont MVIE deurcommunicatie van het oerdegelijke Duitse merk Siedle.

Van der Wal Interieur-Adviseurs: uiterst comfortabel buitenmeubilair
Uiteraard staat het derde Belevingsevenement niet alleen in het teken van geluid en beeld, maar van het complete binnen- en buitenwonen. Zo is van topleverancier Bert Plantagie een prachtige collectie buitenmeubelen te zien, geënt op de serremeubelen. Dit betekent in de eerste plaats veel meer comfort dan het geijkte buitenmeubilair. Want vervaardigd uit fijne materialen en met fraaie bekledingen. En dat toch betaalbaar. Daarnaast presenteert Van der Wal de topmodellen uit de Extremis buitencollectie. Ronduit spectaculair zijn de buitenproducten van Fatboy, waaronder de Headdemock (hangmat), de Fatboy zitzak voor buiten en een volstrekt nieuwe buitenlamp. En last but not least zal de nieuwe voorjaarscollectie van Topform te zien zijn.

Puper Hoveniers: de nieuwste trends in beplanting en bestrating
Puper Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van zowel grote als kleine tuinen voor de particulier en het bedrijfsleven, waarbij creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal staan. Puper komt tijdens het derde Belevingsevenement met onder meer een vlonder met damwand, tuinverlichting, ontwerptekeningen in 3D en de nieuwste trends op het gebied van beplanting en natuursteenbestrating.

Dekkers Verhuurgroep: de rode loper uit
Dekkers Verhuurgroep haakt in op het thema Outdoor met een gevarieerd verhuurprogramma. Van feesttenten in de meest uiteenlopende vormen, meubilair en barren en alle denkbare randartikelen om te komen tot een aangekleed feest. Wat bijvoorbeeld te denken van de zogenaamde pagodetenten of een vrijstaande aluminium haltent met glazen wand, sfeervol ingericht met gezellige loungesets en uiteraard ontbreekt ook hier de beplanting niet.

Slijterij In den Wingerd: engeltjes op de tong
Voor de inwendige mens zorgt tot slot slijterij In den Wingerd. Zij verzorgt een spectaculaire cocktailshow van de Bols Cocktail Academy. Daarnaast is er een open wijnproeverij en kunnen whiskyliefhebbers onder meer genieten van The Macallan en Highland Park single malts.


EDITORS' CHOICE