NIEUWSB&W

Muzikaal reizen met de iPod


Redactie HiFi.nl | 20 februari 2009 | B&W

Harman Kardon Engeland helpt iPod gebruikers aan een wel heel erg innovatieve gadget; u kunt nu uw reis plannen met bijpassende muziek. Was het plannen van een route al heel gemakkelijk te doen via diverse programma`s die gratis online te benaderen zijn, nu biedt de Britse website van Harman Kardon een stuk muzikale belevenis aan uw reis.

Gebruikers van het programma Amplified Journeys (gratis te downloaden) geven in het programma met veel gemak een beginpunt en eindbestemming in, samen met een favoriete artiest/ genre of muzikale gemoedstoestand. Vervolgens zorgt het programma voor gedetailleerde rij-instructies, inclusief bezienswaardigheden en artiesten passsend bij de tijdens de rit passerende plaatsen en steden. De tracks die worden getoond zijn verder weer aanklikbaar voor meer informatie, kunnen worden bewerkt en dan geëxporteerd naar iTunes. Harman Kardon heeft in de afgelopen tijd al in het Britse TopGear Magazine diverse demo`s verzorgd.

Nederlandse iPod bezitters kunnen ook gebruik maken van de mogelijkheden van Amplified Journeys. Harman Kardon vindt langs deze weg ook een leuke en nieuwe manier om hun producten en merknaam bekendheid te geven en niet in de laatste plaats een flink stuk goodwill te kweken.

Nieuwsgiering geworden? Klik hier voor de website.

Happy musical travelling!

MERK

EDITORS' CHOICE