NIEUWSSamsung

Thuisbioscoop met Samsung Beamers

Redactie HiFi.nl | 27 januari 2009 | Samsung

Samsung maakt met haar Home Entertainment Beamers van elke kamer een bioscoopzaal. Met perfect beeld in levendige kleuren. Door de snelle reactietijden van deze beamers lopen beelden vloeiend in elkaar over. Kijken wordt pure ontspanning voor de ogen.

Of het nu gaat om blockbusters op DVD of Blu-ray Disc, live-uitzendingen van sportevenementen of het nieuwste actiespel. De Samsung Home Theater Projectors hebben voor alle digitale media de juiste aansluiting. Met de bijgeleverde afstandsbediening zijn ze eenvoudig te installeren en te bedienen. De Crossover Projector SP-A400B is het instapmodel in de Home Theater-klasse en kan ook als dataprojector worden gebruikt. Voor veeleisende bioscoopbezoekers heeft Samsung de SP-A800B met Full HD-resolutie. Deze high-end projector geeft volgens de fabrikant een superieure beeldkwaliteit.

Samsung SP-A400B

De Samsung SP-A400B is een Crossover Projector. Het apparaat is een dataprojector voor zakelijk gebruik en een Home Theater projector voor het beste beeld thuis. De SP-A400B heeft een helderheid van 2.000 ANSI-Lumen en een maximale contrastverhouding van 2500:1. De projector geeft haarscherp, levensecht beeld met een resolutie van 1280 x 768 pixels in 16:10 breedbeeld-verhouding. De in hoogglans zwart uitgevoerde designprojector werkt fluisterstil en valt nauwelijks op in de woonkamer.

De Samsung Home Theater Projector SP-A800B levert haarscherp beeld in een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Net als in de bioscoop geeft deze projector beeld weer in 24 frames per seconde. In 16:9-breedbeeld- of gewoon beeldformaat. De SP-A800B heeft een helderheid van 1.000 ANSI-Lumen en een dynamische contrastverhouding van 10.000:1. Door zijn natuurlijke kleurweergave en vloeiende overgangen heeft deze projector een beeldkwaliteit van wereldformaat. Deze projector bezit dan ook een Joe Kane certificaat (een Hollywood studio kleurechtheid certificering). Met een geluidsniveau van 24 dB is deze projector een van de stilste apparaten in zijn klasse, aldus de fabrikant.


EDITORS' CHOICE