Derde winkel voor Sights & Sounds

Redactie HiFi.nl | 23 januari 2009

(ingezonden mededeling)

Vanaf 1 februari aanstaande heeft Sights&Sounds ook een vestiging in Leeuwarden. In dit zeer karakteristieke pand (uit 1611), gelegen aan de Eewal 82 wordt de filosofie van Sights&Sounds doorgezet, namelijk betaalbare audio –en videoapparatuur gecombineerd met een passend advies. Geen balies, een koffietafel, een rustige uitstraling en een ongedwongen sfeer.

Vanwege de Friese roots van eigenaar Eric Kooistra ( Eric’s vader is om de hoek van de winkel geboren)heeft de winkel voor hem een diepere betekenis, toen hij jong was heeft hij een tijd met zijn ouders in deze mooie stad gewoond. Nu is hij terug, en hoe, met een keur aan klinkende hifinamen, zoals Quad, Kef, Cambridge Audio, Canton en Teac, verder natuurlijk ook surroundgigant Denon en Teac. Tevens zullen Advanced Acoustics en Spendor verkrijgbaar zijn.

Als beeldapparatuur adviseert Sights&Sounds, Sharp, Pioneer en Loewe. Projectoren komen van het Italiaanse Sim2, niet alleen een plezier om naar te kijken, maar ook om te zien.

Tijdens de openingsmaand heeft Sights&Sounds diverse  mooie  aanbiedingen, waaronder Cambridge Audio gecombineerd met Kef iQ series luidsprekers, tevens ontvangt iedere 20ste  klant  gratis een  Kef Picoforte iPod-dock inclusief versterker,  ab. en luidsprekers( t.w.v. 399 euro) of een set Wharfedale Diamond 9.1 ( t.w.v. 398 euro per paar kleur naar keuze).

Het team van Sights&Sounds wordt versterkt met de in het noorden gerespecteerde hifi-enthousiasteling  Joop Schipper. Deze man heeft ruime vakkennis in alle disciplines van audio en beeldapparatuur, van betaalbare  tot zeer exclusieve High End apparatuur.

Custom Install, multiroom oftewel audio –en videodistributie in uw woning is voor Sights&Sounds een vast onderdeel in het assortiment, dit onderdeel wint steeds meer terrein. Niet alleen voor nieuwbouw,  ook bij woningrenovatie of  bestaande bouw is het vaak mogelijk om multiroom te realiseren. Vaak door simpel uit te kienen kan bedrading en bijpassende apparatuur “onzichtbaar” verwerkt  worden. Op deze wijze  is het vaak mogelijk om diverse multiroomtoepassingen  te realiseren.


EDITORS' CHOICE