NIEUWS

CAC Audio in Leiden gaat verhuizen

Max Delissen | 05 januari 2009

CAC Audio in Leiden verhuist per 27 januari 2009 naar een nieuw pand.

Voor de verhuizing zijn een aantal redenen te noemen. De belangrijkste is dat het grachtenpand aan de Nieuwe Rijn toch wat groot werd voor Kees en Mariette, en toen zich een enthousiaste koper meldde was e.e.a. snel beklonken.


(Zo zag het oude pand er van binnen uit)

Het nieuwe pand ligt op een flinke steenworp afstand, en heeft veel van de karakteristieke sfeer die ook het grachtenpand zo speciaal maakte. Voordelen van het nieuwe pand zijn dat het winkelgedeelte volledig op de begane grond ligt; dus geen gesjouw meer met loodzware luidsprekers op de trap. Een ander belangrijk pluspunt is dat het nieuwe pand wat gemakkelijker bereikbaar is, en dat er in de buurt veel gemakkelijke kan worden geparkeerd.

De dagelijkse leiding van de winkel komt in handen van twee oud-CAC medewerkers, zodat Kees en Mariette na 25 jaar ook eens een tijdje weg kunnen zonder zich om de winkel te hoeven bekommeren. Klanten die al langer bij CAC komen zullen de `nieuwe` krachten waarschijnlijk wel kennen: Ronald van der Worp zal op woensdag, vrijdag en zaterdag in de nieuwe winkel te vinden zijn, en Jaco Haartsen vooral op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Per 27 januari 2009 is het nieuwe adres:
Stille Rijn 11
2312 DE  LEIDEN
Overige gegevens zijn ongewijzigd.

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 - 18.00 u.
Zaterdag van 10.00 - 17.00 u.


EDITORS' CHOICE