NIEUWSTransrotor

Primeurs Modwright en Transrotor bij It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 22 december 2008 | Transrotor

(ingezonden mededeling)

Dan Wright startte in 2000 met het modificeren van bestaande populaire cd-spelers en music-servers voor de enthousiaste audioluisteraar. Met deze modificaties veroverde hij wereldwijd bekendheid (oa. met de ModWright Slim Devices Transporter).

Dit begin heeft geleid tot de meest logische stap: het ontwerpen en fabriceren van een eigen product volgens zeer hoge kwaliteitsnormen. Zelfs condensatoren worden in eigen huis ontwikkeld en samengesteld. De 9.0-serie van voorversterkers werd geïntroduceerd in 2003. Een voortzetting van high end performance audio met de nadruk op kwaliteit en waar voor je geld.
In 2007 werden de veelgeprezen 9.0 phono-voorversterker en de 36.5-series toegevoegd. ModWright blijft ontwerpen en verbeteren en met de opening van de nieuwe fabrieksfaciliteit kunnen we in de toekomst nog zeer interessante ModWright-producten verwachten.  Volgens critici zal Dan Wright in de voetsporen treden van o.a. Mark Levinson, Conrad Johnson, Audio Research en E.A.R.!

Op 27,28, 29 en 30 december zijn tijdens de oudejaarsshow de 9.0 en 36.5 voorversterkers en de KWA 150 eindversterker  van ModWright te bewonderen.Tijdens deze show zal de Lector CDP 07 als bron fungeren en speakers van o.a. Living Voice.Tevens zal de nieuwe draaitafel van Transrotor worden geshowd, de Black Star. Deze draaitafel gebruikt o.a. een nieuwe Jelco arm. De prijs zal rond de 2500 euro bedragen, incl. arm en element.
Dit samen met de nieuwe powerkabels van DH Labs, de Red Wave & Revelation (ook een Europese primeur!!!)


Showdata:
27,28, 29 en 30 december
Alle vier dagen van 11.00 - 17.00 uur.

Voor meer informatie:
It Harkstee
www.itharkstee.nl
Audioarte
www.audioarte.nl 


EDITORS' CHOICE