NIEUWSSonos

Nederlandse website Sonos online


Redactie HiFi.nl | 20 december 2008 | Sonos

(ingezonden mededeling)

Eerder dit jaar introduceerde Sonos de nieuwe ZonePlayers ZP120 en ZP90,  toegang tot 15.000 internetradiostations en de Sonos Controller for iPhone. Nu is het tijd voor de volgende ontwikkeling, die vooral voor Nederlandse Sonos-gebruikers interessant is.

Vanaf 18 december is de nieuwe Nederlandse website van Sonos live. Op www.sonos.com kunnen Nederlandse muziekliefhebbers voortaan online demovideo’s bekijken en komen ze in hun eigen taal alles te weten over het productaanbod, de verkooppunten en de service en innovaties van het bedrijf.
De Nederlandse markt is belangrijk voor Sonos. Ons land heeft binnen Europa de hoogste dichtheid in breedbandinternet. Consumenten hebben daardoor onder andere heel eenvoudig toegang tot tal van muziekmogelijkheden, zoals internetradio en muziekwinkels. Dat Nederlanders van muziek houden en nieuwe technologieën gemakkelijk adopteren, bleek wel uit het enthousiasme over de gratis Sonos Controller for iPhone die Sonos onlangs introduceerde."De introductie van de Nederlandse website is onderdeel van onze uitbreiding op deze markt. In oktober 2008 hebben we aan onze Sonos Controller al de Nederlandse taal toegevoegd”, zegt Ingvar Meijers, Managing Director EMEA van Sonos. “Het zijn misschien mindere tijden voor producenten van muziekapparatuur, maar bij Sonos merken we daar weinig van. Met name in Nederland blijven onze verkoopaantallen stijgen. We willen de Nederlandse markt optimaal bedienen: met een Nederlandstalige Sonos Controller, website en klantenservice.”

Websitebezoekers kunnen hun Sonos-apparatuur via de website bestellen of desgewenst de dichtstbijzijnde reseller op de website vinden. Meer weten over Sonos en de Nederlandstalige website? Kijk zelf op www.sonos.com.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »