NIEUWS

Naim Nait XS bij art`s audio Xmas Show

Redactie HiFi.nl | 12 december 2008 | Naim Audio

(Ingezonden mededeling)

art’s audio Xmas show: introductie van de nieuwe Naim XS versterker

Naim heeft de Nait familie (Naim Audio InTegrated) uitgebreid met de komst van de gloednieuwe Nait XS. In meer dan 25 jaar heeft Naim een ijzersterke reputatie opgebouwd met muzikale en bijzonder krachtig klinkende geïntegreerde versterkers. De huidige Naim Nait 5i bijvoorbeeld is in zijn klasse de referentie versterker van het Amerikaanse blad “The Absolute Sound”. Een keuze die wij alleen maar kunnen beamen.

De nieuwe Nait XS heeft net als van de X- serie modellen een behuizing van gegoten zink en aluminium dat ervoor zorgt dat trillingen en vibraties worden buitengesloten. De versterker  is zo ontworpen dat uiterst korte signaalwegen in combinatie met een zeer grote en stabiele voeding zorgen voor ultieme snelheid in de geluidsweergave. Een kenmerk dat typisch is voor Naim producten. De Naim XS deelt in grote lijnen hetzelfde voor- en eindversterker ontwerp als de Naim Supernait.

De Naim XS laat ook de wens in vervulling gaan om de geluidskwaliteit op te voeren door middel van een externe voeding. Een ideale match is de Flatcap 2X voeding, maar voor extra prestaties is de Naim XS ook te combineren met Hi- Cap of Supercap voeding.

Wij demonsteren op vrijdag 19 december en zaterdag 20 december de Naim Nait XS in combinatie met de nieuwe Audio Physic Sitara luidsprekers. Een zeer fraaie nieuwe opvolger van de bekende Audio Physic Spark.

U bent van harte welkom!

art`s audio
Gildestraat 108-110
(ingang Schrijnwerkersplein)
2671 BV Naaldwijk
info@arts-audio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE