Cambridge Audio Show bij Hifistudio It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 10 november 2008 | Cambridge Audio

(ingezonden mededeling)

Hifistudio It Harkstee organiseert op vrijdag 14 en zaterdag 15 november een Cambridge Audio show met de nieuwe 840 voor - en eindversterker. Deze set is op dit moment de top van Cambridge Audio.



De eindversterker 840W werkt met XD technologie, dit betekent in de praktijk dat op lage volumes de versterker in klasse A versterkt en bij hogere volumes overschakelt op klasse B maar waarbij cross-over vervorming wordt vermeden. Op deze manier levert de 840W maar liefst 200W/8Ohm en in mono zelfs 500W/8Ohm.

De voorversterker kenmerkt zich door in eigen huis ontwikkelde versterking modules en een relais geschakelde volumeregeling. Er zijn , naast de gebruikelijke RCA aansluitingen,  ook diverse XLR in en outputs. Een zeer hoog weergaveniveau dat zijn weerga niet kent in deze prijsklasse. Op de laatste CES in Las Vegas won deze set de Innovations Award voor z’n “outstanding sound”. En maar liefst zeven toonaangevende audiobladen schreven klinkende reviews met daarbij o.a “Outstanding Product” en “Best Buy” kwalificaties.

Deze set zal worden gedemonstreerd met de Cambridge 840 CD speler en o.a. Spendor, Amphion en Living Voice speakers.

U bent van harte welkom bij Hifistudio It Harkstee, Bjirkewei 11 te Twijzelerheide.
Openingstijden: vrijdag 13.00 – 21.00 uur en zaterdag 11.00 – 17.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE