NIEUWS

Marmitek introduceert de GigaVideo580

Redactie HiFi.nl | 08 november 2008
(ingezonden mededeling)

Een videozender, waarmee u de beelden van uw harddiskrecorder, satellietontvanger of digitale TV decoder naar een tweede tv in uw woning doorstuurt. Hiermee kunt u overal in huis genieten van uw centraal opgenomen of opgeslagen  beeld- en geluidsmateriaal!

Kabels trekken niet nodig

De GigaVideo580 zendt het Audio en Video signaal draadloos door muren en plafonds. Kabels trekken en gaten boren is dus helemaal niet nodig.5.8GHz Frequentieband

De meeste videozenders werken op de 2.4GHz frequentieband. De GigaVideo580 is hierop een uitzondering. Deze verstuurt het Audio en Video signaal via de 5.8GHz frequentieband. Het verschil tussen videozenders met een 2.4GHz signaal en een 5.8GHz signaal is dat deze laatste niet gevoelig is voor elementen in huis op de 2.4GHz frequentieband zoals een draadloos (WiFi) netwerk, blue tooth, magnetrons en draadloze telefoons.

Bediening van het aangesloten A/V apparaat

Het bedienen van het aangesloten A/V apparaat is mogelijk vanaf de locatie van beide TV’s. U hoeft dus niet het hele huis door te lopen om de film te pauzeren of van kanaal te wisselen. U kunt gewoon de originele afstandsbediening van het aangesloten A/V apparaat hiervoor gebruiken.

Prijs:
Deze hoogwaardige videozender heeft een consumenten adviesprijs van 99,95 euro incl. BTW. Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

EDITORS' CHOICE