Triple Magnepan days in Beek Ubbergen

Redactie HiFi.nl | 04 november 2008 | Magnepan
(ingezonden mededeling)

In samenwerking met Durob Audio, Dynamic Solutions en Audionord Europe organiseert de Hifi-winkel de Triple Magnepan days.Waar gaat het om bij het luisteren naar muziek? Bij de hifi-winkel in Beek houdt het antwoord op deze vraag hen iedere dag weer bezig.  Naar hun idee is het bijwonen van een muziekvoorstelling de ultieme manier om muziek te beleven.

Dat kan natuurlijk niet dagelijks. Het zou dus ideaal zijn als uw eigen hifisysteem in staat is zo’n concert op ware grootte, met realistische klankkleuren, dynamiek en akoestiek weer te geven. Nu, dat kan.
Het is hun vak, apparatuur te selecteren die u te allen tijde betrekt bij de muziek. Met een optimaal samengesteld audio-systeem doet het er dan nauwelijks nog toe of muziek live of in een studio is opgenomen; of het nieuwe of oude muziekopnamen zijn, en of ze onder ideale of beroerde omstandigheden zijn vastgelegd. U zult in alle situaties het (on)werkelijke gevoel krijgen zelf bij de muziekuitvoering in kwestie aanwezig te zijn.Zo ook op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november. Dan zullen de Magnepans u die beleving geven als nooit tevoren.

EDITORS' CHOICE