Sights & Sounds viert lustrum


Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2008
(ingezonden mededeling)

Sights & Sounds viert haar eerste lustrum. De komende maand mag daarom natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan, let u vooral op hun website! Hier komt een  prijsvraag met een zeer Engelse prijs en extra acties.De maand november zal gevuld zijn met acties, o.a. de Engelse Weken, deze staan in het teken van Engelse audio en auto’s. Sights & Sounds heeft tijdens deze weken een aantal Mini’s op visite in en rond hun winkel in Doetinchem. Op afspraak is een proefrit mogelijk. Tijdens de woensdagen van deze twee weken zal er acte de presence gegeven worden door een vertegenwoordiger van deze Mini-garage.

Gedurende deze weken hebben zij ook een prijsvraag, deze is binnenkort op hun site te vinden, deze prijs bestaat uit een geheel verzorgd weekend in Maastricht, beschikbaar gesteld door Sights&Sounds en BMW/Mini dealer Smudde te Enschede en Dimex High End Audio.De gehele maand hebben wij verder zowel in Zutphen als Doetinchem een aantal zeer interessante acties met o.a. Cambridge Audio en Kef.

Verder ligt een draaitafelweekend in de lijn der verwachting, details hierover volgen via de website, maar ook een flyer in de HVT en diverse Hifi-portals.

EDITORS' CHOICE