Met Echo-Audio naar de VAD show

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2008

(ingezonden mededeling)

Echo-Audio nodigt u uit om op zondag 19 oktober gezamenlijk de 13e editie van de VAD show te bezoeken. Echo-Audio heeft speciaal hiervoor een bus gereserveerd. De busreis wordt u gratis aangeboden door Echo-Audio, uiteraard betalen ze ook de entree van 12,50 euro voor u. Houd u geen rekening met de lunch, ook deze keer hebben zij dat voor u geregeld.

Let op!
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom zullen zij de reacties in volgorde van binnenkomst plaatsen. (Die eerst komt, eerst maalt). Wilt u mee, klik dan op de link onderaan dit bericht, geef wel aan met hoeveel personen u mee wilt. U krijgt tijdig bericht per email of u mee kunt.Waar en wanneer opstappen?
Ze vertrekken vanaf de Jongestraat 1 in Terneuzen om 8.15 uur precies en verwachten tussen 18.00 uur en 19.00 uur hier weer terug te komen.

De VAD Hifi & Home Cinema Show
De show besteedt aandacht aan alles wat met Home Entertainment op niveau te maken heeft. Beeld is uiteraard een belangrijk onderdeel van de show, maar alleen met geluid op niveau krijgt dit medium de zeggingskracht die onze bezoekers verlangen. Verder is er een ruim aanbod van CD’s, DVD’s, Blu Ray Discs en LP’s op de Show aanwezig. De jaarlijkse VAD Hifi & Home Cinema Show is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement van internationale allure. Kijk op de site van de VAD voor meer informatie.

Gaat u op eigen gelegenheid
De show wordt gehouden op 18 en 19 Oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Ik wil mee!


EDITORS' CHOICE