NIEUWSNaim Audio

Latham Audio zoekt `vintage` NAP250 of HiCap

Redactie HiFi.nl | 01 oktober 2008 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Zoals elk jaar demonstreert Latham Audio op de VAD diverse systemen. Ook dit jaar zijn ze iets
bijzonders van plan. Ze willen graag d.m.v. demonstratie aantonen dat NAIM een merk is waar men jarenlang plezier van kan hebben. De importeur demonstreert bezoekers de klankmatige verschillen tussen oude NAIM producten en NAIM apparatuur die recent zijn voorzien van een service upgrade.



Ze hebben hiervoor echter wel de hulp nodig van hun klanten in België, Nederland of Luxemburg die in het bezit zijn van een oude NAP250 of HiCap voeding. Graag willen ze alle bezoekers tonen dat een servicebeurt een product weer als nieuw kan laten klinken. Ze vernemen graag of er NAIM bezitters bereidwillig zijn hun NAIM apparatuur hier tijdelijk voor af te staan. Neem in dat geval zsm contact met hen op. Indien ze uw apparatuur mogen gebruiken voor de VAD demonstratie ontvangt u van hen een gratis servicebeurt.



Iedereen die interesse heeft om mee te doen dient voor 6 oktober aanstaande met Latham Audio contact te zoeken op nummer +31 (0)135082411 of info@latham-ci.com. Let op! Er zal geen servicewerk worden verricht tijdens de show.

MERK

EDITORS' CHOICE