NIEUWS

VAD Show 2008 Preview

Max Delissen | 29 september 2008

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2008 wordt de dertiende editie van de VAD Show georganiseerd. Traditiegetrouw is Conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven weer het toneel van de grootste hifishow in Nederland. Zo`n 60 exposanten zullen meer dan 300 merken tonen aan de duizenden bezoekers die ook dit jaar weer verwacht worden.

Uiteraard zullen HiFi.nl en High Fidelity Discs ook weer van de partij zijn. High Fidelity Discs kunt u ook dit jaar weer vinden in de Meierij-foyer. Een groot aantal nieuwe en heruitgebrachte titels op hoogwaardig vinyl en diverse digitale geluidsdragers is daar voor de audiofiele muziekliefhebber te koop. Over de manier waarop HiFi.nl zich gaat presenteren zijn we nog heel hard aan het nadenken, want we willen er iets bijzonders van maken dit jaar. In ieder geval gaan we weer bloggen gedurende de twee publieksdagen en de dealerdag op maandag, en achteraf zullen een uitgebreid verslag en een in HD gefilmde sfeerimpressie worden gepubliceerd.

In dit blog kunt u in de aanloop naar de show veel nieuwsberichten vinden over deelnemers en producten. Zodat veruit de meeste informatie die u zich zou kunnen wensen op één plaats voorhanden is. Wij hebben er in elk geval heel veel zin in. En we hopen veel lezers van HiFi.nl en klanten van High Fidelity Discs te mogen begroeten op onze stands. Kom gerust even aanlopen!


EDITORS' CHOICE