NIEUWSInFocus

AND Benelux distributeur InFocus

Redactie HiFi.nl | 05 september 2008 | InFocus
(ingezonden mededeling)

Met ingang van 1 september is AND Benelux BV de officiële distributeur voor de Benelux van de gerenommeerde InFocus projectoren uit de “Play Big” serie.Topklasse in beeld en geluid komen samen:

De InFocus “Play Big” projectoren zijn een perfecte aanvulling op de NAD elektronica en DALI luidsprekers, ook in het assortiment van AND Benelux BV: Wat NAD en DALI zijn voor geluid, is InFocus voor beeld. Zoals ook met NAD en DALI het geval is, zal InFocus alleen verkrijgbaar zijn bij de vakspeciaalzaak.

“Play Big”

De naam zegt het al, de projectoren uit de InFocus “Play Big” lijn zijn ontworpen specifiek voor de veeleisende gebruiker die de echte bioscoop ervaring in huis wil halen. De “Play Big” projectoren kenmerken zich door een perfect, contrastrijk beeld en toch lichtsterk. Daarbij zijn alle projectoren  ook nog eens muisstil.
De “Play Big” Serie begint met de HD-Ready IN78 projector en eindigt met het topmodel, de IN83 projector. Deze laatste is full HD, dankzij de allerlaatste technologieën zoals de 1080p DLP “DarkChip4™” van Texas Instruments™.Over InFocus:
Meer dan 20 jaar voortdurende innovatie met meerdere technische doorbraken maken dat InFocus dè pionier en marktleider op het gebied van digitale projectie is. Als leider én uitvinder in de wereld van digitale projectie zet InFocus de standaard voor perfecte presentaties en een onvergetelijke Home Theater ervaring.

Over AND Benelux BV:
Al sinds 1982 specialiseert AND Benelux zich in de import van audio- en videoapparatuur uit het topsegment met merken zoals NAD, DALI en Scandyna (Podspeakers) die uitsluitend verkocht worden via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van gespecialiseerde dealers.

Prijzen:
De InFocus “Play Big” projectoren zijn leverbaar vanaf 1 september 2008 bij de vakspeciaalzaak en variëren in prijs van 1.999 euro tot 4.999 euro.

EDITORS' CHOICE