NIEUWSTangent

Tangent introduceert Uno 2go

Redactie HiFi.nl | 01 september 2008 | Tangent

(ingezonden mededeling)

Met de nieuwe Tangent Uno 2go draagbare FM/AM-radio is het reeds succesvolle Tangent tafelradio-assortiment uitgebreid met een draagbare versie. Deze in retrostijl uitgevoerde radio verschijnt binnenkort op de markt. Hij werkt op oplaadbare batterijen, dus je zit niet vast aan een stopcontact.
 Neem hem met je mee

"Door deze uitbreiding van het Tangent tafelradio-assortiment kan onze klant nu overal van het geweldige Tangent-geluid genieten. Of je nu naar het strand gaat of thuis in je werkplaats nog even een klusje wilt afmaken, je kunt je Tangent Uno 2go nu gewoon meenemen. Vergeet hem niet weer op het aanrecht te zetten als je klaar bent, zodat je partner er ook nog van kan genieten!", aldus Torben Kristensen, Product & Sales Manager van Tangent.
 

Wijziging oorspronkelijke features

De Tangent Uno 2go beschikt grotendeels over dezelfde features als de oorspronkelijke Tangent Uno: hij heeft een op de jaren `50 ge√Įnspireerde afstemschaal, een robuuste afstemknop en geen overbodige knoppen. De knoppen zitten alleen op een andere plek voor een beter draagbaar gemak.

"Een stevig aluminium handvat maakt de make-over compleet. Druk het handvat naar achteren, schuif het over de bijgeleverde muursteun en voilà: weer een manier om van je radio te genieten", aldus Kristensen.
 
De geluidskwaliteit van de nieuwe Tangent Uno 2go is even grandioos als altijd. Dankzij de krachtige 3" driver worden stem en muziek weergegeven zoals oorspronkelijk opgenomen en klinkt de muziek zoals bedoeld.
 

Binnenkort verkrijgbaar

De Tangent Uno 2go komt eind oktober 2008 op de markt en is beschikbaar in de kleuren walnoot en hoogglans wit, rood en zwart. Daarnaast is hij als limited edition ook verkrijgbaar in de kleuren hoogglans geel, oranje en cafe latt√©. Surf voor meer informatie over de Tangent Uno 2go en het complete Tangent-assortiment naar www.tangent-audio.com of neem contact op met Laurens Bokhout, Marketing & Communicatie Manager Havoned (e-mail: L.bokhout@havoned.nl, telefoonnummer: 0341 ‚Äď 359 054).

MERK

EDITORS' CHOICE