NIEUWSNaim Audio

Naim Summer Sounds bij Audio Excellence

Redactie HiFi.nl | 01 september 2008 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 05, en zaterdag 06 september organiseert Audio Excellence de Naim Summer Sounds. Gedurende deze twee dagen zullen Naim en een drietal nieuwe producten in het bijzonder, in het zonnetje staan.

Ze presenteren de gloednieuwe Naim HDX music server. De HDX is afgeleid van eerder geïntroduceerde servers als de NS01. Er is echter een groot verschil, en dat zit hem in het feit dat Naim de HDX positioneert als een audiofiele Music server. Dat houdt in dat er nog meer aandacht is gegeven aan de analoge elektronica en dat de server op te waarderen is met een externe voeding. Uiteraard! Verder is de HDX uitgerust met een LCD touchscreen dat veel informatie geeft, zoals bijvoorbeeld de "cover art".Aan het andere eind van het technologie spectrum zit het vinyl. En ook dat heeft Naim nog steeds hoog in het vaandel staan. De komst van de Superline Reference phono-voorversterker getuigt daarvan. Audio Excellence zal de Superline presenteren in zijn ultieme vorm: gekoppeld aan een Supercap voeding, en van muziek voorzien door een Linn LP12 Super Evolution.

Ook zullen de nieuwe Powerline netkabels beschikbaar zijn. Naim heeft zich gestort op dit niet onbelangrijke onderdeel van de keten, en er een geheel eigen oplossing voor gevonden. Het resultaat is te zien en te beluisteren tijdens de Summer Sounds.

Uiteraard is ook de rest van het systeem opgebouwd uit hoogwaardige Naim componenten. Voor de Summer Sounds hebben zij gekozen om met een NAC282 en NAP 250 voor- en eindversterkercombinatie te spelen. Als cd-bron gebruiken zij een CDX2.U bent van harte uitgenodigd op één van deze twee dagen. Op vrijdag 05 september beginnen ze om 11:00 uur, en stoppen rond 17:00 uur. Op zaterdag 19 juli starten ze om 10:00 uur en eindigen ze rond 16:30 uur.

Onder alle bezoekers van de Naim Summer Sounds die een questionnaire invullen wordt een Naim HDX Music Server verloot! Een extra reden om de Summer Sounds te bezoeken!

Tot ziens op de Naim Summer Sounds bij Audio Excellence!

Locatie:
Audio Excellence, Looierij 11, 4762 AM, Zevenbergen

MERK

EDITORS' CHOICE