Audioshow bij van Ingen Purmerend

Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2008 | MOON

(ingezonden mededeling)

De komende drie weken staan er bij Van Ingen Purmerend drie High End audio merken in de schijnwerpers. Vooruitlopend op de komende VAD show in Veldhoven kunt u bij van Ingen Purmerend reeds warmlopen voor al het moois wat u daar op audiogebied te wachten staat.
De jaarlijkse
VAD-show in Veldhoven wordt gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2008.    

Van Ingen demonstreert met  het Canadese  Moon, een top product van Simaudio welke dit merk in 1997 op de audio markt heeft gezet en deze producten  geheel in eigen fabriek ontwikkelt en fabriceert. De Moon audio producten genieten een hoog aanzien bij de verwende hifi luisteraar.

Het Italiaanse Chario is al jaren een van de toonaangevende luidsprekerfabrikanten van Italië met de voor Chario kenmerken uitstraling en zeer hoogwaardige afwerking. Van Ingen zal onder andere met de topmonitor Sonnet demonstreren, welke door Moon of CEC zal worden aangestuurd.

Het Japanse audiomerk C.E.C komt met een aantal nieuwe producten waaronder de Amp 53 en de Tl 53 cd-speler. Beide producten met hele specifieke technische innovaties. Zo is C.E.C  een van de eerste fabrikanten met snaar aangedreven cd-loopwerk.

Alle producten worden met medewerking van  importeur Clofis gedemonstreerd.
Indien door u gewenst kunt u ook op afspraak komen luisteren. Neem vooral uw eigen cd’s mee.

Openingstijden Van Ingen Purmerend:
dinsdag  t/m vrijdag  9.30  18.00 uur
zaterdag  9.30  17.00 uur.
Vrijdag avond koopavond
tel 0299-435550

SIMAUDIO; MOON 
Chario                       
C.E.C                          


EDITORS' CHOICE