Sights & Sounds op Castle Fair 2008


Redactie HiFi.nl | 10 augustus 2008
(ingezonden mededeling)

Ook dit jaar staat Sights & Sounds op de Castle Fair, geopend van 20 t/m 25 augustus. De Castle Fair is een zeer uitgebreide goedbezochte fair van een hoog niveau. De fair 2007 was een succes, hier heeft Sights & Sounds hard aan hun naamsbekendheid gewerkt!Dit jaar zullen zij uitgebreid samenwerken met CIio Designinterior, Arc Linea keukendesign en Pure Taste, stuk voor stuk gedreven vakmensen.

Hier gaan ze vooral met multiroom werken, natuurlijk komt hun publiekstrekker de Two Eyes Tv er ook te staan. De volgende merken geven acte de presence op deze mooie goed georganiseerde fair; McIntosch, Final sound, Geneva -en Tivoli audio en Cambridge Audio.

Als verkoopkanon komt Roel Kramer op de stand te staan, Roel a.k.a. de Toko-man zal u weer betoveren met al zijn charmes en vooral ook kennis. Verder zullen ook de volgende importeurs aanwezig zijn, Rob Hullekes van Dimex, Joost van den Bosch en Joop Haarman van Final sound.

De volledig uitgeruste Loewe bus staat ook op de fair, hierin kunt u alle laatste Loewe lcd televisies en aanverwante modellen zien.

De Castlefair 2008 is een bruisende week Country Living op z’n best. 25.000 enthousiaste bezoekers genieten jaarlijks van de schitterend ingerichte stands en bijzondere demonstraties en shows. Sights & Sounds hoopt u te ontmoeten in de week van 20 tot en met 24 augustus 2008. Wat u dit jaar  mag verwachten:Shows met: Fjorden, Tinkers, Belgische trekpaarden, Friezen, Spaanse paarden, Roofvogelshows, schapen- en ganzendrijven. Modeshows met landelijke (buiten) kleding, demonstraties terreinrijden. 

Maar ook: Kinderactiviteiten als pannenkoeken bakken, speurtocht, ponyrijden, timmeren en schilderen.

Uw dag wordt extra feestelijk door een uitstekende catering van La Place restaurants en gezellige Live muziek.

Locatie: Bij het Kasteel te Vorden aan de Ruurloseweg. Indien u gebruik maakt van een navigatie systeem geeft u als bestemming in: Horsterkamp kruising Ruurloseweg in Vorden.

EDITORS' CHOICE