NIEUWSMusifoon

Naim Summer Sounds bij Musifoon Emmen

Redactie HiFi.nl | 07 augustus 2008 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 15 augustus van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 16 augustus van 12.00 tot 17.00 uur nodigt Latham Audio, de distributeur van NAIM u uit om samen met Musifoon Emmen de introductie van een aantal nieuwe producten te vieren. Als onderdeel van het Summer Sounds Events willen zij u graag kennis laten maken met de nieuwe HDX harddisk speler, de SuperLine phono voorversterker en de Power-Line netkabel. Of u nu liefhebber bent van vinyl of het liefst uw favoriete muziek download, er is voor iedereen wat te beleven.

U bent dus van harte welkom om het Summer Sounds Event te bezoeken en het onnavolgbare NAIM geluid te beleven. Maak kennis met hun verkoopteam en de medewerkers van Latham en hoor alles over de nieuwe producten.HDX Hard Disk Player

NAIM’s allereerste harddisk speler is de ideale bron voor muziekliefhebbers die hun muziek bijna dagelijks downloaden. De HDX is een hoogwaardige muziekspeler met het grote voordeel dat hij zich zeer gemakkelijk en flexibel laat bedienen. Hij maakt exacte duplicaten van uw originele opnames door ze bit voor bit met elkaar te vergelijken. De HDX zorgt ervoor dat ze veilig zijn opgeborgen, geïndexeerd worden en daardoor gemakkelijk teruggevonden kunnen worden. Uw gehele muziekcollectie is binnen no-time onder uw handbereik.

SuperLine phono voorversterker

Vinyl heet de kracht om muziek echt te omarmen. Met de lancering van de SuperLine is het beluisteren van uw favoriete opnames nog een stuk aangenamer geworden. De SuperLine brengt alle technische know-how op het gebied van analoge techniek samen in de beste referentie phono voorsterker ooit door NAIM gemaakt. Met de SuperLine haalt u het beste uit uw vinyl en krijgt u het warme geluid van uw favoriete opnames in huis.Power-Line netkabel

NAIM’s allereerste zelf ontwikkelde en gefabriceerde netkabel is het resultaat van uren experimenteren, onderzoeken en luisteren door NAIM’s ontwikkelteam. Hierbij zijn ze niet over één nacht ijs gegaan. Hun taak was het optimaliseren van kritische onderdelen van netkabels. Elke element in de Power-Line is uniek en veel ervan zijn nog nooit toegepast in bestaande netkabels. De Power-Line is een overwinning in technische ontwikkeling en een duidelijke verbetering voor uw muzieksysteem.

MERK

EDITORS' CHOICE