NIEUWSJamo

Vernieuwde showroom voor Havoned

Redactie HiFi.nl | 28 juli 2008 | Jamo

(ingezonden mededeling)

Havoned in Putten heeft de showroom uitgebreid. Zowel detaillisten als consumenten zijn vanaf heden welkom in de vernieuwde showroom van 810 m2. Met enige trots mag de Havoned showroom zich daarmee de grootste van de Benelux noemen.

Met een goede 700m2 aan huidige showroomruimte voor met name de Audio/Video meubelen van de merken Aldenkamp en Dagetti en een afzonderlijke ruimte van 70 m2 voor Projecta (projectieschermen) heeft Havoned twee nieuwe ruimtes toegevoegd aan de showroom voor het beluisteren van verschillende Jamo en Tangent luidsprekers. In deze unieke luisterruimtes kunnen consumenten en detaillisten onder andere kennis maken met het imponerende geluid van de Jamo Reference 909, bekroond met diverse internationale awards. Met deze klantvriendelijke presentatie zal Havoned haar bezoekers in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Met het creëren van de luisterruimtes denkt Havoned de productbeleving bij de klant te optimaliseren. “Het is voor zowel de consument als de detaillist een significant toegevoegde waarde dat men als bezoeker van onze showroom de producten van Jamo en Tangent kan beluisteren in een huiselijke en relaxte sfeer”; aldus General Manager Ruud Schaay.

In de showroom worden naast Jamo en Tangent andere bekende merken uit het assortiment van Havoned als Vogel’s, Aldenkamp en Dagetti uitgebreid gepresenteerd. De showroom van Havoned is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE