NIEUWS

Uitslag Dusty Springfield prijsvraag

Redactie HiFi.nl | 24 juli 2008

Eind mei publiceerden we onze prijsvraag over Dusty Springfield, waarmee een DVD en een dubbel-cd van deze legendarische Engelse soulzangeres te winnen waren. Het heeft even geduurd, maar nu kunnen we dan eindelijk de goede antwoorden en de winnaars bekend maken.

Het antwoord op vraag één was vrij eenvoudig te vinden, en veel mensen beantwoordden deze vraag dan ook goed. De volledige echte naam van Dusty Springfield is Mary Isabel Catherine Bernadette O`Brien. Antwoorden die we fout rekenden vermeldden niet alle doopnamen, en ook de doopnaam Isobel hebben we fout gerekend, hoewel deze ook op Internet circuleert. Wij hebben echter de informatie uit de internationale Wikipedia aangehouden.

De tweede vraag leverde veel meer problemen op. Het enige juiste antwoord op de vraag “Binnenkort worden er twee films over het leven van Dusty Springfield gemaakt. In de ene film speelt Nicole Kidman de hoofdrol, maar wie speelt haar in de andere film?” is Kristin Chenoweth.

Veel mensen dachten dat het antwoord Charlize Theron moest zijn, en ook de naam Kate Moss kwam een paar keer voorbij, maar deze namen zijn verbonden aan wat later een gerucht bleek te zijn. In datzelfde gerucht werd Ang Lee als regisseur van deze film genoemd, maar in maart 2006 gaf hij zelf aan dat hij nooit plannen had gehad voor een Dusty Springfield film.

Uit de goede inzenders werden de volgende tien winnaars getrokken:

Fred de Groot uit Sneek
Jan Wouters uit Volkel
Herman Grimme uit Groningen
Joerie Mortelmans uit Ham (België)
Andries van de Steeg uit Stolwijk
Willem van Wijngaarden uit Den Haag
R. Gietel uit Bergschenhoek
Joop van Gemert uit Dordrecht
Patrick Boom uit Almelo
Dirk Jan Brans uit Haastrecht

De winnaars zullen binnenkort hun prijs toegestuurd krijgen. Gefeliciteerd!


EDITORS' CHOICE