NIEUWSNaim Audio

Naim Summer Sounds bij Art`s Audio in Naaldwijk

Redactie HiFi.nl | 11 juli 2008 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 18, en zaterdag 19 juli organiseert art`s audio de Naim Summer Sounds. Gedurende deze twee dagen zullen Naim en een drietal nieuwe producten in het bijzonder, in het zonnetje staan.

Ze presenteren de gloednieuwe Naim HDX music server. De HDX is afgeleid van eerder geïntroduceerde servers als de NS01. Er is echter een groot verschil, en dat zit hem in het feit dat Naim de HDX positioneert als een audiofiele Music server. Dat houdt in dat er nog meer aandacht is gegeven aan de analoge elektronica en dat de server op te waarderen is met een externe voeding. Uiteraard! Verder is de HDX uitgerust met een LCD touchscreen dat veel informatie geeft, zoals bijvoorbeeld de "cover art".Aan het andere eind van het technologie spectrum zit het vinyl. En ook dat heeft Naim nog steeds hoog in het vaandel staan. De komst van de Superline Reference phono-voorversterker getuigt daarvan. Art’s Audio zal de Superline presenteren in zijn ultieme vorm: gekoppeld aan een Supercap voeding, en van muziek voorzien door een Linn LP12 Super Evolution.

Ook zullen de nieuwe Powerline netkabels beschikbaar zijn. Naim heeft zich gestort op dit niet onbelangrijke onderdeel van de keten, en er een geheel eigen oplossing voor gevonden. Het resultaat is te zien en te beluisteren tijdens de Summer Sounds.Uiteraard is ook de rest van het systeem opgebouwd uit hoogwaardige Naim componenten. Voor de Summer Sounds heeft de hifiwinkel gekozen om met een systeem net onder de 500 Reference lijn te spelen: als voorversterker de NAC252 met Supercap, als eindversterker de NAP300 met 300PS, en als cd-bron, de CDS-3.

U bent van harte uitgenodigd op een van deze twee dagen. Op vrijdag 18 juli beginnen ze om 14:00 uur, en stoppen ze rond 21:00 uur. Op zaterdag 19 juli starten ze om 10:00 uur en eindigen ze rond 17:00 uur.

Onder alle bezoekers van de Naim Summer Sounds die een questionnaire invullen wordt een Naim HDX Music Server verloot! Eem extra reden om de Summer Sounds te bezoeken!

Tot ziens op de Naim Summer Sounds bij art`s audio!

Locatie:
art`s audio b.v. - Woonboulevard Naaldwijk
Ingang en parkeren aan het Schrijnwerkersplein
2671 BV NAALDWIJK

T 0174-610090
E info@arts-audio.nl
W www.arts-audio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE