NIEUWSPioneer

Pioneer Mustang en Thundertruck roadshow

(ingezonden mededeling)

Zon en zomer. Buitenlucht, onderweg naar grote feesten en festivals met krachtige beats, mensen opzwepend om met volle teugen van de zomer te genieten. Pioneer gaat deze zomer all the way en gaat on the road met 2 mustangs en de unieke ThunderTruck.Het gerenommeerde licht- en geluidsbedrijf Promosound kreeg de opdracht van Pioneer om een originele Mack-truck om te bouwen tot een unieke ‘concept-truck’ waar beleving centraal zou staan. Het resultaat was overweldigend; een stoere ThunderTruck compleet met dj-podium, hoge dansvloer, een heuse VIP-lounge en een uitstraling om van te smullen.

De Pioneer ThunderTruck is niet alleen imposant, het is een metafoor voor ultieme beleving. De Mack is aan de voorkant een heuse reus en de cabine is één brok nostalgie met de dubbelclutch versnellingspook, het grote stuur en een uniek Pioneer navigatiesysteem. De VIP-room achteraan is enerzijds een plek waar je tot rust kan komen van het overdonderende geluid buiten, anderzijds valt hier heel wat te beleven op audiovisueel vlak met films en optredens naar keuze. In de lounge is zelfs een camerasysteem ingebouwd zodat je kunt zien wat er buiten de truck aan de hand is. Het dj-podium levert beleving ten top en de dansvloer zorgt voor ultiem dansplezier. De elektronica werd door Promosound zelf ingebouwd. Maar liefst 12.000 watt aan geluid kan eruit knallen en natuurlijk is alle gebruikte apparatuur van Pioneer. Maar ook het licht mag er wezen. In het donker is de ThunderTruck een imponerende verschijning door de bundels licht waarin feestende mensen zich overgeven aan de beats van de dj.Iedereen vindt zijn eigen belevenis op zijn of haar eigen manier terug in deze conceptcar. Muziek, uitstraling, dans, heimwee, rust… momenten die je bijblijven. En dat is zeker niet alles deze zomer. Naast de ThunderTruck gaat Pioneer immers op stap met 2 Mustangs. Deze trip wordt een mystery tour op festivals en evenementen waarbij je de kans krijgt om zelf een jaar lang gratis met één van de Mustangs te rijden.

Centraal in deze roadshow staat een prijsvraag over de Pioneer NavGate 500, een ‘hybride’ autonavigatiesysteem dat eenvoudig in een unit wordt geklikt en ook meegenomen kan worden naar een andere auto. Pioneer noemt dit hybride omdat het de voordelen biedt van een vast navigatiesysteem en een portable unit. Een revolutionair systeem dat niet alleen feilloos de weg wijst in Europa maar ook je autoradio-/cd-speler omtovert tot een volwaardig muzieksysteem met een geluidskwaliteit van topklasse.
Grote kans dat op festivals en evenementen een vriendelijke hostess met flyers, ‘Pioneer NavGate on the Road’ onder de aandacht brengt. Of je stuit op ‘navigators’, robotachtige living statues die je de weg wijzen naar het Pioneer-evenement. Hier staat Pioneer paraat met twee gepimpte Mustangs. Compleet met verlaagd onderstel en de klassieke vintage-uitstraling. Kortom, een regelrechte eyecatcher. De Mustang blijft immers een unicum, een revolutie. Net als Pioneers NavGate 500 want hier kan je kennismaken met de eenvoud van het systeem. Om mee te dingen naar een prijs of mogelijk de hoofdprijs – een jaar lang rijden in één van de Pioneer Mustangs – krijg je een flyer waarmee je korting krijgt op de inbouw van de NavGate 500 en meer kunt lezen over de wedstrijd.Alvast een voorproefje nemen van hoe het voelt om in een Mustang te rijden?
Bekijk dan het filmpje op www.pietel.be/pioneer. Ook maak je kans om het aankoopbedrag van een Pioneer audioproduct of navigatiesysteem terug te winnen.

Op de website www.pioneer.be/navgate kan je de test invullen. Indien je niet in de gelegenheid bent om “NavGate on the road” te bezoeken kan men ook steeds langs een Pioneer-dealer gaan om de NavGate van dichtbij te bekijken en te ontdekken hoe deze werkt. De adressen vindt men op www.pioneer.be.
Het wordt dus een spetterende Pioneer-zomer. Ontdek op welke evenementen je de ThunderTruck en de Mustangs kan tegenkomen.België

NavGate on the road

29/06 - Opendeurdag Legerbasis Leopoldsburg
11-13/07 - Belgian Rhythm & Bluesfestival Peer
25-27/07 - Suikerrock Tienen
02-03/08 - 24h van Spa-Francorchamps
04-10/08 - Lokerse feesten
30-31/08 - 24h van Zolder
06/09 - Crammerock Stekene
14/09 - Truck Grandprix Zolder
21/09 - VAB Autohappening Zolder
21-23/11 - Euro Racing Show Luxembourg

De uitgebreide kalender vindt u op www.pioneer.be/navgate.

ThunderTruck Tour 2008

14/06 - Bon Jovi Brussel
04/08 - Lokerse Feesten
05/09 - Crammerock Stekene
06/09 - Laundry Day Antwerpen
14/09 - Truck Grandprix Zolder

De uitgebreide kaldender vindt u op www.pioneer.be/thundertruck

Nederland

NavGate on the road

28/06 - TT Assen
14/07 - Vierdaagse Nijmegen
19/07 - Tilburgse Kermis
20/07 - Redbull Air Race Rotterdam
27/07 - Truckstar Assen
03/08 - Rizla Racing Day Assen
17/08 - Bavaria City Racing Rotterdam

De uitgebreide kalender vindt u op www.pioneer.nl/navgate.

ThunderTruck Tour 2008

27/06 - TT Assen
28/06 - TT Assen
14/07 - Vierdaagse Nijmegen
19/07 - Tilburgse Kermis
27/07 - Truckstar Assen
17/08 - Bavaria City Racing

De uitgebreide kaldender vindt u op www.pioneer.nl/thundertruck

EDITORS' CHOICE