Raf begint met Zomeruitverkoop

Redactie HiFi.nl | 25 juni 2008

(ingezonden mededeling)

De grote Raf zomeruitverkoop gaat donderdag weer van start. De Raf winkels staan weer vol restantpartijen, speciale aanbiedingen en fors afgeprijsde apparatuur en accessoires. Op donderdag 26 juni om precies 09:00 uur gaat de Raf Zomeruitverkoop van start, zorg dat u er bij bent om van de meest spectaculaire aanbiedingen te kunnen profiteren. De kortingen kunnen oplopen tot meer dan 60%, maar op is veelal ook echt op.    Vroege Vogels zijn nóg voordeliger

Alle Raf winkels hebben een speciaal assortiment demo-apparatuur, restanten, overjarige apparaten en occasions, die voor een absolute "weg is weg"-prijs worden aangeboden. Hoe goedkoop deze aanbiedingen ook zijn, altijd worden deze apparaten verkocht mèt de bekende Raf garantie.

Een lijst met deze `Vroege Vogel` aanbiedingen, zo genoemd omdat de gegadigden hiervoor bij de start van de uitverkoop soms al uren op de stoep staan, wordt vanaf woensdagmiddag op  de site van Raf gepubliceerd.

Let goed op in welke winkel het betreffende artikel wordt aangeboden en zorg ervoor donderdag bijtijds bij de winkel aanwezig te zijn, dan maakt u een kans de gelukkige eigenaar van de betreffende aanbieding te kunnen worden. Voor alle Vroege Vogel-aanbiedingen geldt: er is maar één exemplaar voor die prijs en op is op!

Winkels Raf in Amsterdam en Hilversum zondag open

Aanstaande zondag 29 juni zijn de Raf-winkels in de Rijnstraat in Amsterdam en in de Langestraat in Hilversum geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Een extra mogelijkheid om te profiteren van de vele spectaculaire Raf uitverkoop-aanbiedingen! Kom langs en profiteer.

Ook in de uitverkoopperiode wordt elke zondag op de Raf internetsite een artikel geplaatst dat alléén die zondag voor een bijzonder lage prijs wordt aangeboden. Ook wordt op die zondag pas bekend gemaakt om welk artikel het gaat. Bestellen kan via de Raf Webshop, waarna levering zo spoedig mogelijk, meestal binnen 48 uur, plaatsvindt.


EDITORS' CHOICE