Master Class bij Van Ingen

Redactie HiFi.nl | 23 juni 2008 | NAD

(ingezonden mededeling)

Deze maand staat bij Van Ingen in het teken van de Master Class. De gehele maand juni zijn de M3 en M5 uit de Master Series van NAD te beluisteren in combinatie met de Helicon 400 jubileum editie en de Helicon 800.De Dali 25th Anniversary Limited Edition HELICON 400 MK2, zoals de luidspreker voluit heet is speciaal uitgebracht voor het 25-jarig bestaan van de Deense fabrikant. Helemaal afgewerkt in prachtig hoogglans diepzwart is de HELICON 400 LE 25th een verpletterende verschijning, een effect dat bereikt is door elk van de vele laklagen met de hand te politoeren volgens traditioneel vakmanschap zoals je dat tegenkomt bij gerenommeerde concertvleugels.Van deze bijzondere uitvoering zullen slechts 500 paar gefabriceerd worden, elk uitgevoerd met een fraai en discreet gouden DALI logo aan de voorkant en een Limited Edition schild aan de achterzijde.

De NAD M3 is een ruim 23 kilo wegende geïntegreerde versterker die beschikt over een uitgangsvermogen van 180 watt bij 8 ohm. De versterker is dual-mono opgebouwd. De M5 is een high-end cd-speler die naast cd`s ook SACD`s af kan spelen.

De apparatuur staat in de High End luisterruimte van Van Ingen Electronics aan de Gedempte Singelgracht 2a in Purmerend.

Uiteraard mag u eigen muziek (alleen cd`s) meenemen. De Master Class wordt afgesloten op 29 juni met een koopzondag.

MERK

EDITORS' CHOICE