NIEUWSKEF

KEF nieuws


Redactie HiFi.nl | 16 juni 2008 | KEF
(ingezonden mededeling)

Het kleinste KEF Home Theatre systeem heeft een complete remake ondergaan. In de gegoten aluminium Uni-Q satellieten wordt gebruik gemaakt van de nieuwste, uit de kostbare KHT6000 afkomstige, Uni-Q eenheid. Een opmerkelijk volwassen en coherent klankbeeld is het resultaat volgens de fabrikant.

Daarnaast voegt de nieuwe KUBE1 subwoofer met zijn power gewicht toe aan het totale plaatje. Daar staan het grote bewegende oppervlak en de ingebouwde zware versterker wel borg voor.Prijs:

KHT1005.2 is leverbaar in zilver of hoogglans zwart en heeft een adviesprijs van 700 euro.

KUBE1

KEF is erin geslaagd om naast een actieve en een passieve luidspreker ook een forse digitale versterker in een kast van slechts 23 liter in te bouwen. De 150 Watt Class D versterker drijft de actieve 200mm woofer aan, die op zijn beurt in een push-pull cadans de passieve 200mm eenheid activeert. Samen leveren ze (gezien de afmetingen!) imponerende prestaties – eigenlijk doen die een veel grotere subwoofer vermoeden.Prijs:

De KUBE 1 is leverbaar in zwart, kost 400 euro en maakt ook deel uit van de nieuwe 5.1 speakerset van KEF, de KHT1005.2.

KHT2005.3

Hoe kun je ze nog verbeteren, de KEF-eieren? Door deze beroemde Uni-Q luidsprekerset te laten delen in technologische vooruitgang: dankzij kleinere toleranties klinkt de gekende brede Uni-Q afstraling nog evenwichtiger. En de totaal nieuwe subwoofer KUBE2 zorgt met zijn ingebouwde digitale 250Watt versterker en zijn dubbele 200mm woofer voor een merkbaar volwassener klankbeeld. Wonderbaarlijk om uit een kast van slechts 28 liter zo’n strak en ver doorlopend laag te horen. KHT2005.3: fraaie techniek, solide gebouwd en erg aangenaam om naar te luisteren.Prijs:

In zilver of hoogglans zwart, adviesprijs 999 euro
MERK

EDITORS' CHOICE