Head-Fi primeur bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 12 juni 2008

(Ingezonden mededeling)

Vanaf Woensdag 11 juni 2008 is AudioXperience de trotse bezitter van één van ’s werelds beste hoofdtelefoon versterkers, de SPL Phonitor.

"Als eerste in Nederland kunnen wij u kennis laten maken met het summum op hoofdtelefoonversterker gebied.", zegt Hans Oosterwaal van AudioXperience. "De Phonitor is speciaal ontwikkeld voor monitoring van muziek door geluidstechnici, en weet normale luidsprekerweergave te benaderen. Echter zonder de nadelen van ruimte-invloeden of het zogenaamde ear-fatigue. SPL (Sound Performance Lab) is al 20 jaar toonaangevend op het ontwikkelen van mastering- en high-end studio apparatuur."

"De basis voor deze high-end versterker vormt hun eigen 120V reference technologie met handgemaakte op-amp versterkers. Deze 120V is ruim tweemaal zo hoog als de conventioneel gebruikte spanning in de meeste moderne analoge semiconductor versterkers. Hierdoor bereikt de Phonitor performance levels die ver buiten die van de meest gangbare versterkers ligt, op gebieden zoals dynamisch bereik en vervorming. De specificaties zijn dan ook vele malen beter dan die van de meest gangbare analoge en digitale technieken."

"Wij hebben deze hoofdtelefoonversterker zelf uitgebreid aan de tand gevoeld en besloten deze vanwege zijn uitzonderlijke prestaties op te nemen in ons producten aanbod."


EDITORS' CHOICE