Sonos demodagen bij Wifisound


Redactie HiFi.nl | 28 mei 2008

(ingezonden mededeling)

Vrijdag 30 en zaterdag 31 mei organiseert Wifisound in samenwerking met Sonos een demodag. U kunt op deze dagen kennis maken met de zeer gebruikersvriendelijke Sonos producten. Beleef digitale muziek zoals u dat niet eerder gewend was. Het gemak van het afspelen van uw eigen muziekcollectie of de eenvoud van internetradio, met uitzendingen vanuit de hele wereld in alle denkbare genres.Wifisound hebben alleen op deze twee dagen speciale aanbiedingen op bundels in combinaties met een NAS. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.wifisound.nl/catalog/-i-11.html

RipServer

De RipServer is een NAS en een eenvoudige CD-ripper in een. De RipServer werkt samen met Sonos, draait SqueezeCenter en heeft de DLNA compliant TwonkyMedia server on board. Voorzien van 1Gb gehugen en een snelle processor, maakt de RipSever geschikt voor grotere muziekbibliotheken en meerdere speleres die tegelijkertijd verbinding maken.

CD`s kunnen eenvoudigweg geript worden door ze in de CD-lade aan te bieden. Automatisch worden de ID3-labels en de albumhosinformatie opgehaald. U heeft ter geen omkijken meer naar. Als de CD klaar is, werpt de RipServer hem uit en kunt u de volgende aanbieden. De CD`s komen automatisch in uw muziekbibkiotheek, eenvoudiger kan het niet.De RipServer kan naar FLAC en MP3 rippen, beide formaten eventueel tegelijkertijd, om ook uw MP3-speler te kunnen vullen. De NAS functie biedt ook de mogelijkheid om uw bestanden en digitale foto`s te backuppen. De RipServer is er in een 500Gb en 1 TeraByte versie. Een RAID versie wordt met enkele maanden verwacht.

QNAP

QNAP heeft de productenlijn verbeterd door het geheugen te verdubbelen naar 256 Mb. Hiermee is de WNAP Turbostation de ideale NAS voor SqueezeCenter. Door de aanweizge DLNA muziekserver is QNAP ook geschikt voor bijvoorbeeld de Linn Klimax en de nieuwe T+A MP 1250 R.

EDITORS' CHOICE