NIEUWSPioneer

Ultraplatte actieve subwoofer van Pioneer

(ingezonden mededeling)

Pioneer lost het eeuwige dilemma van de kofferruimte op. Gebruik ik die om een behoorlijke bas in de auto te creëren, of gebruik ik die om mijn bagage te vervoeren? Met de TS-WX77A zijn die zorgen van de baan. Deze ultra-platte actieve subwoofer laat zich netjes op de bodem van de koffer installeren. De bovenkant is afgewerkt met een krasvrije antislip-huid waardoor alle bagage er opgestapeld kan worden.



De ingebouwde 200W Mosfet versterker heeft genoeg power om de 2 ingebouwde subwoofers aan te sturen. De symmetrische “back loaded” hoorn structuur is een zeer efficiënt systeem waarmee Pioneer een stevige en strakke bas creëert. De speciaal ontwikkelde poort garandeert een vlotte luchtstroom terwijl de montageriemen toelaten de TS-WX77A alsnog in een handomdraai te verwijderen.



Aansluiten is zo mogelijk nog eenvoudiger, ofwel via de RCA-ingangen, ofwel aansluiten op een luidspreker die zich in de buurt bevindt. De afstandsbediening maakt het mogelijk de bas haarfijn te tunen vanop de bestuurdersplaats d.m.v. de laag-doorlaatfilter, de gain-controle en de phase-controle. Zoals we gewoon zijn van Pioneer worden alle nodige kabels en bevestigingskits meegeleverd.

Prijs:
De TS-WX77A heeft een adviesprijs van 399 euro.


EDITORS' CHOICE