Feestelijk opening Koeleman Elektro Mijdrecht


Redactie HiFi.nl | 22 mei 2008

(ingezonden mededeling)

Na ruim 50 jaar in Vinkeveen te zijn gevestigd, is Koeleman Elektro verhuisd naar het bedrijventerrein in Mijdrecht. De nieuwe showroom heeft maar liefst een oppervlakte van 2.450 m².

Feestelijke opening

Op zaterdag 24 mei wordt de nieuwe showroom feestelijk geopend. Op deze dag vinden er in de showroom diverse demonstraties plaats van o.a. espresso-apparaten, sapcentrifigues, audio- en keukenapparatuur. Voor de kinderen is er een springkussen en een stoomtreintje. Daarnaast is er voor elke bezoeker een leuke attentie en kans op mooie prijzen.

BelevingswereldIn de nieuwe showroom is alles te vinden op het gebied van zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Het complete assortiment beeld, geluid en huishoudelijke apparatuur wordt op een bijzondere manier ruim en overzichtelijk gepresenteerd. Bovendien zijn een aantal ‘belevingsplaatsen’ ingericht, zoals een:

  • Bang & Olufsen Living
  • Miele Innovation Centre
  • Bosch operationele keuken en laundry set
  • Home Cinema Modules thuisbioscoopinrichting   

Zo kunnen de bezoekers zélf de kwaliteit en het gebruiksgemak van de producten beleven en testen.

Op het gebied van beeld en geluid is Koeleman Elektro dealer van Bang & Olufsen, Bowers & Wilkins, Final Sound, Kef, Loewe, Mitsubishi (beamers), Philips, Pioneer, Rotel, Samsung, Sony, Speakercraft, Tivoli en Yamaha.  

(On)veranderd

De verhuizing van Vinkeveen naar Mijdrecht is natuurlijk een hele verandering. Toch blijven veel dingen ook onveranderd zoals de service, prijs/kwaliteitverhouding, deskundigheid en advies op maat. Voor al uw vragen op het gebied van elektrotechnische materialen en installaties, beeld en geluid, wassen en drogen én overige huishoudelijke apparatuur bent u bij Koeleman Elektro nog steeds aan het juiste adres.
Koeleman Elektro
Genieweg 60 
3641 RH  Mijdrecht 
T: 0297 26 14 85 
F: 26 47 83
Bang & Olufsen Koeleman 0297 21 22 21 - www.koelemanelektro.nl

EDITORS' CHOICE