NIEUWS

Nieuw: Pinnacle PCTV 340e


Redactie HiFi.nl | 10 mei 2008

(gezien op Internet)

Pinnacle kondigt een vernieuwde versie aan van zijn best verkochte TV-tuner; de Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e. Deze TV-ontvanger is geschikt voor stereo analoge kabel-TV en ongecodeerde digitale TV via de ether (DVB-T). De Stick beschikt tevens over een stereo FM-radio en is geschikt voor HDTV via de ether.In Nederland kunt je via het Digitenne-netwerk gratis kijken naar Nederland 1, 2, 3 en de regionale omroep. In Vlaanderen heb je tenminste de beschikking over Eén en Ketnet/Canvas. Wanneer je op vakantie of op zakenreis gaat naar Frankrijk, Duitsland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk of Zwitserland kunt je op veel plaatsen het volledige lokale zenderaanbod, zonder abonnement, digitaal én gratis ontvangen.

Een aantal Europese landen zijn overgegaan naar een nieuwe uitzendtechnologie voor DVB-T uitzendingen; in plaats van de bekende MPEG-2 standaard wordt daar de MPEG-4 AVC / H.264-standaard gebruikt voor uitzendingen in Standard- maar ook in High Definition. De nieuwe Hybrid Pro Stick is geschikt voor beide technologieën en kan dus overal in Europa gebruikt worden.

Een mini-afstandsbediening wordt meegeleverd. Daarnaast beschikt de Stick over een aantal specifieke eigenschappen zoals stereo geluid voor digitale en analoge TV, stereo FM-radio ontvangst en de mogelijkheid voor het aansluiten van een externe kabel-/DVB-T-/satellietontvanger of videocamera met behulp van de A/V-adapterkabel.

De 340e is volledig gecertificeerd voor Windows Vista en Windows Media Center. TV programma`s kunnen ook opgenomen worden in het ruimtebesparende DivX formaat. Opgenomen programma`s kunnen desgewenst bewerkt worden met de meegeleverde Pinnacle VideoSpin bewerkingssoftware.

Prijs:
De Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e is per direct verkrijgbaar tegen een adviesverkoopprijs van  79,00 euro incl. BTW.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »