Alles in beeld op de RAF show 2008


Redactie HiFi.nl | 23 mei 2008

(ingezonden mededeling)

RAF Amsterdam organiseert op 22, 23, 24 en 25 mei aanstaande in hun Business Centre aan de Pieter Braaijweg 1 te Amsterdam/Duivendrecht een groots opgezette beeldshow met alles op het gebied van High Definition televisietoestellen, Blu Ray spelers, DVB ontvangst en digitale camera’s; kortom alles wat met superieure beeldweergave te maken heeft.

Volgens RAF wordt het hoog tijd, zeker nu het EK op komst is en het aanbod van HD hard- en software stormachtig zal toenemen, de consument eens duidelijk te laten zien wat er precies te kiezen is. Daarom presenteert RAF tijdens deze showdagen niet alleen de beste merken, maar zorgt er eveneens voor dat een keur aan productspecialisten het publiek over deze materie perfect kan informeren.Vele toonaangevende merken zoals Aldenkamp, JVC, Loewe, Panasonic, Philips, Pioneer, Sony, Samsung, Sharp en Spectral Germany (meubels) zullen hun nieuwste producten tonen en bekende kabelaars waaronder UPC en CanalDigitaal zullen uitleg geven over de nieuwste digitale uitzendtechnieken. Termen als HDMI, component, Full HD, Terrestrial en Cable Digital Video Broadcasting zullen verduidelijkt worden, evenals het verschil tussen LCD en Plasmaschermen. Canon en Sony laten de laatste telgen digitale camera’s zien en maken zo het gehele beeldaanbod compleet.

Iedereen is welkom op het RAF Business Centre aan de Pieter Braaijweg 1 op donderdag 22 en vrijdag 23 mei van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 24 en zondag 25 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is geheel gratis. Uiteindelijk zorgt RAF ervoor dat u het EK kunt beleven alsof u er zelf bij bent.

EDITORS' CHOICE