Musical Fidelity A5.5 wint MT Award

(Persbericht is bewerkt door de redactie van HiFi.nl)

Afgelopen vrijdag heeft Marijn Nederlof, directeur Viertron, uit handen van Diewertje Blok de Media Totaal Award ontvangen in de categorie “Hifi component 2008”. De prijs ging naar de A5.5 en A5.5 CD set van Musical Fidelity.

Marijn Nederlof: "Het is geweldig om in deze tijd, waarin consumenten steeds meer hun keus lijken te baseren op de uitgebreidere mogelijkheden van apparaten in plaats van kwaliteit", dit product van Musical Fidelity erkenning krijgt voor de eenvoud en ongekende kwaliteit… gewoon in stereo”.

Uit het juryrapport:
Categorie: HiFi Component Musical Fidelity A5.5 Amplifier/CD-Player"De populariteit van compressie-audio mag dan nog steeds toenemen, écht naar HiFi luisteren doet u natuurlijk met een hoogwaardige combinatie van bijvoorbeeld CD-speler en stereo-versterker. Musical Fidelity gaat nog een stapje verder door in A5.5 CD-speler niet alleen een koel rekenende 24bit Delta Sigma DAC te gebruiken, maar die aan de uitgang te combineren met de warmbloedige buizentechniek van weleer.
Het precaire signaal wordt vervolgens in de A5.5 versterker op het hoogst denkbare niveau verwerkt. Een uiterst doorzichtig hoog en een krachtig maar nooit dichtlopend laag is steeds weer het overtuigende resultaat."
MERK

EDITORS' CHOICE