NIEUWS

EP gaat First Class


Redactie HiFi.nl | 10 april 2008

(gezien op het Internet)

De nieuwe formule richt zich op een groeiende groep consumenten die behoefte heeft aan de betere kwalitatief hoogstaand audio-en video apparatuur. EP:FirstClass is een exclusieve lijn voor audio- en videospeciaalzaken en richt zich op de topmarkt plasma- en LCD tv’s, DVD, audio, tv-meubels en luidsprekers van een beperkt aantal geselecteerde merken zoals Loewe, Yamaha, Harman Kardon, Pioneer, NAD, Denon en Marantz. Voor design meubelen wordt samengewerkt met Spectral en Aldenkamp. Voor luidsprekers kan de consument terecht voor de merken KEF, Dali en Canton.
 
Jack Jobing, commercieel manager: “We merkten dat onze in bruingoed gespecialiseerde winkels in de huidige formules niet optimaal uit de verf kwamen omdat er geen gezamenlijk concept achter zat. De echte audioliefhebber wil naar een gespecialiseerde winkel waar alles klopt. Naast deskundigheid, wordt sfeer en het gevoel dat de consument bij de winkel heeft steeds belangrijker. Met EP:FirstClass bieden we de consument en onze leden een concept met ultieme aandacht voor lifestyle, sfeer, aantrekkelijkheid en persoonlijke aandacht. Precies wat deze groep consumenten zoekt.”

De inrichting van de EP:FirstClass winkel is modern, rustig, open en minimalistisch. Jobing: “Veel wit afgewisseld met groen en warm stijlvol hout, waarin veel aandacht wordt besteed aan de juiste presentatie van de producten. Iedere winkel krijgt een luisterruimte die door moderne technieken wel transparant zal zijn.”

In 2008 moeten de eerste 5 winkels geopend zijn. In 2011 moet de formule EP:FirstClass 35 winkeldeuren tellen.

EDITORS' CHOICE