NIEUWSJVC

Compacte camera: JVC Everio

Redactie HiFi.nl | 08 april 2008 | JVC

(door Theo Wubbolts/HVT)

Met de nieuwe JVC Everio camera is het mogelijk om shockproof te filmen en fotograferen op een micro SD geheugenkaart. Ook heeft de camera een back-upmogelijkheid via de ingebouwde hard disk.

De Hybride Everio is binnen een seconde actieklaar. Thuis sluit je hem eenvoudig aan op de tv, Mac of pc. Voor diegenen met ‘computer-vrees’ is de slanke brander op binnenzakformaat een uitkomst.  De Everio filmt en fotografeert in breedbeeld (of 4:3) en beschikt over een helder LCD-scherm. Dankzij Auto Backlight is het beeld volgens de fabrikant in het felste zonlicht nog goed te zien. De heldere Konica Minolta lens biedt zowel groothoek als 10x tele en maakt creatieve opnamen mogelijk.Dankzij Laser Touch control hoef je het LCD-scherm niet aan te raken zodat het altijd helder blijft. ‘Schokkende acties’-film of fotografeer je met ingeschakelde stabilizer op een micro-SD card. Hierna backuppen op de ingebouwde harddisk (gaat hierna in de veilige parkeerstand) en de card opnieuw gebruiken. Tot 40 meter onder water kan ook, maar dan graag in het optionele onderwaterhuis,

Prijs:
Everio Hybride 5-Mega/30Gb/micro-SD GZ-MG530:  799 euro / Everio Hybride 7-Mega/30Gb/micro-SD GZ-MG730: 899 euro / SuperSlim DVD-brander CU-VD3: 199 euro.

Een Everio ‘jewel’ is er al, uitgevoerd in de kleuren Diamant zilver, Onyx zwart, Saffier Blauw en Robijn Rood, voor 499 euro (GZ-MG330 Everio) en 649 euro (GZ-MG435 Everio inclusief pc- en tv-vriendelijk dockinstation en 1Megapixel filmkwaliteit).


EDITORS' CHOICE