NIEUWSAudio-Life

Nieuwe winkelruimte Audio-Life

Redactie HiFi.nl | 03 april 2008

(ingezonden mededeling)

Audio-Life heeft een nieuwe winkelruimte. Precies één jaar na de opening is Audio-Life uit haar eerste jas gegroeid en is er een nieuw en groter onderkomen met twee luisterruimtes die je doen vergeten dat je in een winkel zit. Audio-Life blijft wel in Buren (Gld). 12 mei is de officiële opening.



De nieuwe ruimte is gevonden in een voormalig fabriekspand. De kamers zijn zodanig ingericht, dat de term `winkel` eigenlijk niet eens passend is. Het zijn met recht luisterkamers waarin het genieten van muziek en de sfeer daarom heen voorop staat. Vergeet dus dat je naar een ‘winkel’ gaat en zet een volgende stap in muziekbeleving.

Omdat muzikale ervaringen gedeeld verdienen te worden, heeft Audio-Life ook een bijzonder forum opgericht. Niet het volgende audioforum... maar een muziekforum! Hier wordt door leden informatie uitgewisseld over live concerten, cd’s en meer. Uiteraard komt ook muziekreproductie aan bod, maar compleet gericht op hoe er maximaal kan worden genoten van muziek.



12 mei as. worden de nieuwe luisterruimtes van Audio-Life officieel geopend met een grensverleggende en sfeervolle muziekshow. De apparatuur van Pel Audio, Musical Affairs, 47 Laboratory en Sun Audio maken samen een set die met z’n coherentie, tastbaarheid, klankrijkheid en natuurlijkheid/echtheid volgens Audio-Life een compleet nieuwe ervaring voor iedereen is.

Meer informatie:
www.audio-life.nl
(ook voor aanmelden Audio-Life Openingsshow)
Audio-Life is op afspraak geopend.


EDITORS' CHOICE