NIEUWSMarantz

Marantz: Kleinste voice-recorder

Redactie HiFi.nl | 02 april 2008 | Marantz
(ingezonden mededeling)

DMi heeft de Marantz PMD620 Professional Handheld Recorder op de markt gebracht, de nieuwste uitbreiding op de marktleidende serie recorders van Marantz Professional.De PMD620 is gebaseerd op de robuuste recorders uit de Pro serie. Daarmee biedt Marantz de ‘normale’ gebruiker de kans om een echt professioneel apparaat in huis te halen.

De PMD620 kan opnemen in verschillende bestandsformaten op verschillende SD/HC geheugenkaartjes met een capaciteit tot wel 2TB! Men kan zelf instellen op welke kwaliteit er opgenomen moet worden, op CD kwaliteit in WAV en in MP3 op 192, 128 of 64 Kbps. De recorder heeft twee interne microfoons welke rondom gevoelig zijn. Deze krachtige microfoons garanderen uitstekende opnamekwaliteit. De opnames kunnen tussendoor afgeluisterd worden dankzij de interne luidspreker.

Opnames kunnen voor verspreiding of nabewerking op de PC eenvoudig worden gekopieerd met behulp van een gratis meegeleverde USB kabel. Verder zit er een handige riemclip en een AC adapter in de verpakking. Optioneel zijn de extra accessoires, een trendy tas of een luxe flightcase met ruimte voor kabeltjes, geheugenkaartjes en batterijen.De recorder is uitgevoerd in een glossy aluminium behuizing en kan eenvoudig met één hand worden bediend. Dankzij de toegepaste OLED (organic led) technologie in het display wordt batterij-spanning bespaard zonder dat het ten koste gaat van het contrast.

Prijs
De PMD620 wordt geleverd met een gratis 512MB SD card en kost 435 euro inclusief BTW. Leverbaar via enkele Marantz Professional dealers in Nederland.
MERK

EDITORS' CHOICE