Sights & Sounds verhuisd


Redactie HiFi.nl | 13 maart 2008

(ingezonden mededeling)

Sights & Sounds vestigde zich in 2003 aan de Nieuwstad, een rustige aanloopstraat naar het historische centrum van Zutphen. Op deze locatie heeft Eric Kooistra reeds 15 jaar advieservaring opgedaan in kwalitatief hoogwaardige geluids- en beeldapparatuur.

Inmiddels zijn ze een deur verder verhuisd met hun winkel, naar een voor Zutphen nog bekender adres: de Nieuwstad 51. Hier heeft Eric heel lang gewerkt alvorens hij voor zichzelf begon.

Nu, na bijna 4,5 jaar, is Sights&Sounds een begrip geworden. Sights & Sounds een zeer uitgebreide collectie, van zeer betaalbaar tot de absolute top in High End audio. Van Teac tot en met Mark Levinson en straks zelfs met het beroemde tv-merk Loewe. De nieuwe winkel beschikt over drie volledige luisterruimten incl. een 7.1 kanaals bioscoop.

Natuurlijk is de rustige sfeer met grote koffietafel en warme inrichting een bewuste keuze, om niet alleen maar met hifi, maar ook met muziek bezig te zijn, want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait!

Sights & Sounds neemt graag de tijd voor u. Maak dus een afspraak - ook ’s avonds is geen probleem - of kom gewoon langs.
Parkeren voor de deur en de winkel is op nog geen 2 minuten loopafstand van het NS-station van Zutphen gelegen.

Zutphen herbergt veel speciaalzaken op allerlei gebieden, b.v. mode/design en meubels zijn op korte loopafstand in het pittoreske centrum van de eeuwenoude Hanzestad te vinden. Ook heeft Sights & Sounds een aantal kant en klare installaties bij  CILO staan, de designmeubel afdeling van  Eijerkamp. Deze vindt u aan de Gerritsenweg 11g.


Nieuwe adres
Sights & Sounds
Nieuwstad 51
Zutphen


EDITORS' CHOICE