Mvie: Contouren vd Tijd

Redactie HiFi.nl | 07 maart 2008 | B&W Range

(ingezonden mededeling)

Prachtige designobjecten, indrukwekkende interieurs, zelfs fantastisch gerestaureerde jukeboxen. En: adembenemende systemen voor audio, video, home entertainment en home control. Wanneer gebeurt het dat u op één locatie een kleurrijk palet tijdloze topproducten tegelijk kunt beleven? Het kan, tijdens het tweede belevingsevenement bij Van der Wal Interieuradviseurs, MVIE Audiovisuele Techniek en – nieuwkomer dit jaar – Jukebox Gallery op 14 en 15 maart aanstaande aaan de Techniekweg 8 in Leerdam.


Wensen beantwoorden, verwachtingen overtreffen

Werd vorig jaar al veel succes geboekt het thema ‘Ervaar het verschil’, dit jaar gaat het evenement, dat in een unieke samenwerking met de B&W Group (Bowers & Wilkins, Rotel en Classé) wordt georganiseerd, nóg een stapje verder met ‘Contouren van de tijd’. Een thema dat in alles de kracht uitdraagt van topmerken, die qua design, technologie, gebruikswaarde en –gemak hun tijd zo ver vooruit zijn, dat zij de wensen en verwachtingen van de liefhebber tot in de lengte van jaren blijven  overtreffen.

Daarmee past het thema perfect bij deze zeer exclusieve hifi- en interieurshow, waar bezoekers de verschillende producten overigens ook direct direct kunnen aanschaffen. Mark Versteegh van MVIE hierover: “We zijn natuurlijk hartstikke trots op de diverse kijk- en luisterruimten die we bij Van der Wal hebben ingericht. Toch gaat het er uiteindelijk om dat de consument ook thuis van al dat moois kan genieten. En wat is er dan makkelijker dan hen de mogelijkheid te bieden om zich door onze deskunidige adviseurs te laten adviseren en dan de producten van hun keuze direct te kopen of bestellen?”


Vertrouwde klassiekers ontmoeten verrassende noviteiten

Tijdens het evenement worden in grote lijnen dezelfde merken vertegenwoordigd als bij de eerste editie in 2007. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als Bowers & Wilkins, Rotel, Classé, Sonos en een demonstratie van de domotica-oplossingen van iLight. Daarnaast maakt dit jaar ook Escient zijn opwachting met zijn VISION multizone videosystemen, waarmee u dvd’s kunt opslaan op één centrale dvd-speler en ze vervolgens kunt bekijken in elke gewenste ruimte in huis.

Daarnaast introduceert Bowers & Wilkins een revolutionair nieuw speakersysteem voor uw iPod: de Zeppelin. Deze prachtig vormgegeven stereospeaker past perfect bij een bijzonder designinterieur, zoals treffend vertoond in de sfeervolle ambiance van de showroom bij Van der Wal. Maar ook qua prestaties gooit het systeem hoge ogen. Zo weet de Zeppelin de diepte, dynamiek en het detail van echt, onvervalst stereo over de bühne te brengen, zoals u dat niet zou verwachten van digitale muziek.

De Zeppelin iPod speaker is direct uit voorraad leverbaar bij MVIE.  En tijdens het evenement is er voor de snelle beslissers ook nog een aantrekkelijk aanbod: bij aankoop van een Zeppeling iPod speaker ontvangt u een waardebon waarmee u GRATIS t.w.v. €20,- muziek kunt downloaden via iTunes. Mooi meegenomen!


Van jukebox tot bioscoop

Er is, kortom, van alles te beleven tijdens deze even bijzondere als opmerkelijke show. En het houdt niet op bij topmerken in audio en interieurdesign zoals Topform, Hülsta, Pastoe en Plantagie. Want dit jaar zijn bovendien de prachtig gerestaureerde jukeboxen te bewonderen van dé specialist op dit gebied: Jukebox Gallery. Over contouren van de tijd gesproken!

Verder komt u oren en ogen tekort in de verschillende ruimten waar diverse opstellingen met onder andere de 800-serie en Classé zijn ingericht. En dan is er de ultieme thuisbioscoop, waar de 600-serie luidsprekers u helemaal middenin de film plaatsen. Maar let op: er is niet alleen een bios voor ‘grote kinderen’. Ook aan een bios voor de kleintjes is gedacht. Uiteraard voorzien van dezelfde 600-serie luidsprekers!


Datum en lokatie:
Het belevingsevenement vindt plaats bij Van der Wal Interieuradviseurs aan de Techniekweg 8 in Leerdam. Kijk voor een volledige routebeschrijving op www.contourenvandetijd.nl. De openingstijden zijn op vrijdag 14 maart van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 15 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

B&W, MVIE, Van der Wal en Jukebox Gallery heten u van harte welkom om de contouren van de tijd te komen beleven op 14 en 15 maart. En laat gerust even via e-mail o.v.v. ‘contouren van de tijd’ weten dat u komt. Dan ligt er een oorstrelende attentie van B&W bij binnenkomst voor u klaar!

MERK

EDITORS' CHOICE