NIEUWS

Bult Beeld & Geluid op Wonen en Co

Redactie HiFi.nl | 07 maart 2008

(ingezonden mededeling)

Op 13 t/m 16 maart vindt opnieuw de Wonen & co beurs plaats. Deze grote uitgebreide beurs wordt gehouden in het Martiniplaza in Groningen met als thema…verleiding. Op zich niet zo interessant voor u als lezer van HiFi.nl zult u denken, maar zoals elk jaar is er ook weer een beeld & geluidplein.



Het beeld & geluidplein wordt net zoals vorig jaar verzorgd door hifiwinkel Bult Beeld & Geluid uit Veendam. Dit jaar is het thema Japanse sferen. In het `Japanse dorp’ tonen verschillende merken alles op audiovisueel gebied zoals plasma- en lcdschermen, hifiapparatuur en de laatste gadgets. Geisha`s wijzen de weg en verleiden de bezoekers naar de wereld van beeld en geluid omgeven door oriëntaalse decoraties.



Eén van de grote hifimerken die te zien is op het beeld & geluidplein is het Engelse merk Bowers & Wilkins. Van dit merk zullen meerdere apparaten te zien en te beluisteren zijn. Ook zullen merken aanwezig zijn zoals Audio Physic, Denon, Elac, Harman Kardon, JBL, JVC, Pioneer, Rotel enz.

Data
De Wonen & co beurs is te bezoeken van donderdag 13 t/m zondag 16 maart in het Martiniplaza in Groningen. Entree voor volwassenen kost 8 euro. Kinderen tot 16 jaar mogen de beurs gratis bezoeken. Voor meer uitgebreide informatie over de beurs kunt u terecht op de website.


EDITORS' CHOICE