Pluimgraaff Luistershow 2008

Redactie HiFi.nl | 19 februari 2008

(ingezonden mededeling)

Op 29 en 30 maart zal er in Café Engels in Rotterdam opnieuw de Pluimgraaff Luistershow gehouden worden. In het café zijn diverse ruimtes ingericht voor het tentoonstellen van apparatuur van diverse hifimerken.Zo is het merk Audiav aanwezig met de Europese première van een aantal hifimeubels. Deze meubels kunnen op maat gemaakt worden. Ook levert het merk een aantal draaitafelplatformen voor bijvoorbeeld het merk Raven, die ook op de show vertegenwoordigd zal zijn. Ook is er een Benelux première met het Japanse merk Triode Corporation waarvan er buizenversterkers en cd-spelers getoond zullen worden. Voor de stroomvoorziening staat er bijvoorbeeld apparatuur van PS Audio.Platenwassers zullen aanwezig zijn door de bekende apparaten van Keith Monks. Ook Analogue Audio Products brengt veel nieuwe producten mee naar de luistershow 2008. Van Unison Research is er de P70. Dit is een 2 x 70 watt pushpull volledige gebalanceerde buizenversterker. Van datzelfde merk tonen zij ook de Unico 100: een 2 x 180 Watt hybride gebalanceerde versterker. Van Opera is er de nieuwe Callas monitor in hoogglans kersen. Maar ook enkele luidsprekers uit de goedkopere Classica lijn, zoals de Mezza zijn aanwezig.

Van Pathos is er de Digit: een cd speler met buizen, gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen. Voor de stroomvoorziening gebruikt het bedrijf de Crystal Clear lichtnet conditioner van Binaural maar ook lichtnetproducten van Essential Audio Tools. Op draaitafelgebied is er gekozen voor het merk Nottingham.Audio-Cube zal in samenwerking met Audio-Life twee complete sets tentoonstellen van de hifimerken Audio Note en 47 Laboratory. Voor het aansluitmateriaal en accessoires is er gekozen voor het merk Furutech.  

Showdatum
De Pluimgraaff Luistershow wordt gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur in Grand Café Engels aan het Stationsplein 45 te Rotterdam. Entree is gratis.


EDITORS' CHOICE