NIEUWSNAD

Twee DVD-receivers van NAD

Redactie HiFi.nl | 08 februari 2008 | NAD

(ingezonden mededeling)

NAD introduceert de nieuwe VISO serie, de VISO TWO en FIVE. De NAD VISO TWO is een Stereo DVD Receiver, de VISO FIVE is een 5.1 DVD Surround Sound Receiver. NAD heeft veel aandacht aan het design van beide apparaten gestoken. De bovenkant en frontpaneel bestaan uit één stuk elegant zwart geborsteld gebogen aluminium.



Dankzij de ingebouwde RDS tuner en DVD speler zijn alleen luidsprekers en een monitor nodig voor een complete installatie. Voor diegenen die veel muziek op een iPod hebben is de als accessoire verkrijgbare IPD-1 ideaal: alle informatie van de iPod wordt daarmee zichtbaar via het On-Screen Display. Als u alles uit de radiogolven wilt halen dan is de DAB-1 module (apart verkrijgbaar) volmaakt: deze zorgt voor volledige digitale DAB radio ontvangst. Bediening voor zowel de iPod dock en DAB module geschiedt met de meegeleverde afstandsbediening. Deze ‘lerende’ afstandsbediening kan tot 8 apparaten vervangen en beschikt over een discrete toetsenverlichting voor eenvoudige bediening in donkere ruimten.



De VISO TWO biedt 2 x 50 watt uitgangsvermogen, terwijl de VISO FIVE 5 x 45 watt biedt. In goede NAD traditie, zijn deze specificaties volgens NAD’s ‘Full Disclosure Power’ meetmethode dus met alle kanalen tegelijkertijd gestuurd, binnen de opgegeven vervorming en van 20 Hz tot 20kHz. Met een ingebouwde scaler, kan de geïntegreerde DVD speler via de HDMI uitgang upscalen tot 1080i. Met hoogwaardige Crystal™ D/A en A/D omzetters garandeert dat NAD’s ‘Music First’ filosofie volledig tot z’n recht komt.

Prijs en beschikbaarheid
De NAD VISO FIVE wordt leverbaar vanaf maart 2008, de VISO TWO wordt in april 2008 verwacht. Adviesprijs voor de VISO FIVE:  1599 euro, voor zijn stereobroer de VISO TWO: 1299 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE